Havi 4 új ruhadarab nem sok?
Nem sok. Sot szerintem teljesen rendben van. Amiket felsoroltal azok sima atlagdarabok. Tavasz van, a szerelem idoszaka. O fiatal lany. Most kell a legszebbnek lennie!
Raer majd besavanyodni. Ha asszony lesz belole, mar ugysem magara fog kolteni, hanem a gyerekere. Ahogy te teszed ezt most!
Az en apukam is mindig mutogatja az 5 eve vett cipojet, meg a 2 nadragjat, ami neki egesz evben eleg... Na igen, de apu, neked nem kell ismerkedned, nem keresel part magadnak...szoktam ra valaszolni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Lilla101 nevű felhasználó válasza:
Hugom 19 éves fősulis.
HAvi 80 € -t elvásárol ( nadrág, felsö amit akar.csak 2 db szok kijonni neki ebből havonta mert márkásakat vesz )
körmökre havi 20 € - t költ
bulizás 30 €
+ pl most nézett ki 130 € s napszemüveget és apától megkapja névnapjára. Okostelefont szülinapra kapott. Laptopot karácsonyra. Ha 2 havonta kitalállja hogy kell neki új cipő vagy ilyesmi azt anyáék megveszik nem a salyátjából költ rá.
szerintem elkényesztetett
Szerintem sok.
Én félévente veszek új ruhákat.
Nyárra meg sulikezdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!