Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Everybody! Nektek volt/van...

Everybody! Nektek volt/van olyan osztálytársatok, aki az iskolás éveitek alatt esett teherbe? Hogy reagáltatok, mikor megtudtátok? Mi lett vele aztán?

Figyelt kérdés
Nekem volt,kettő is.Az egyik még általános iskolás koromban volt.Hiperpigmentált lány volt,amúgy se nagyon láttuk,mert folyamatosan lógott,meg a kistesójaira vigyázott.Ugye mi 14 évesek voltunk,csoda de ő is.Elég eszes lány volt emlékszem,reál tantárgyakból kiemelkedően jó volt.Ha jól tudom egy elég jó gimibe vették fel,mert már az ideiglenesben is elöl volt.Valamikor év végén,olyan márciusban vettük észre páran lányok a tesiöltözőben,hogy olyan " furcsán ",terhesen keredik a hasa.Április vége után többet nem jött,állítólag ki is iratkozott a suliból,ballagáson ott volt hatalmas hassal,de ugye ott ő már nem ballagott.Sajnáltam,mert ha nem szippantja be a környezete,sokra vihette volna.A másik lány meg gimiben volt,11.es korunkban.Elég zűrös volt a családi élete,kiderült,hogy a szülei örökbe fogadták,az igazi anyját meg ismerte,de ugye nem tudta,meg amúgy is rosszban voltak.Aztán valamikor 14-15 éves korában oda költözött hozzá,de a kapcsolatuk nem változott.Az anyja szigorú,egyedül élő nő volt,aki eléggé lekorlátozta szegény lányt.A lány a gmiben ismerkedett meg a barátjával,akit hát az anyja enyhén szólva nem csípett.Kiszakadt a gumi,a gyerek megfogant.A lány kvázi sokkot kapott,mikor meglátta a pozitív tesztet.17 évesen,terhesen elég gáz szituban volt szegény lány.Nem merte elmondani az anyjának,se a pasijnak.Végül nagy nehezen elmondta,az anyjának is,aki segítség helyett egy csattanós pofonnal válaszolt,végül elrángatta abortuszra.A barátja a mai napig nem tudja a dolgot,igaz már szakítottak.Amúgy ezt a történetet azért ismerem így,mert a lány az egyik barátnőm volt gimiben.:) Na,ti jöttök,meséljetek!;)
2014. márc. 26. 20:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég sok cigány osztálytársam volt általánosban. 2-t tudok mondani AKINEK még nincs gyereke. A Többi 6-7 lánynak (aki velem volt egyidős, egy osztályban) már van neki. Ők csak erre hajtanak... Segély, Családi, Rablás.
2014. márc. 27. 15:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Hát az én volt általános iskolai osztálytársnőm,ugye aki terhes is lett,az nem hiszem,hogy a pénzre hajtott volna.Ki is tűnt a társai közül,nem volt az a hangoskodós fajta,legalábbis az iskolában nem.:)
2014. márc. 27. 16:29
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában már volt 2 is. Az egyik 8.-ban lett terhes a párja vele maradt és azóta eltelt 3 év ( most terhes a harmadik gyerekével és most 17 éves :O )

A másik is 8.-os volt mikor terhes lett vele is együtt van a barátja akivel már össze házasodtak. (most 16 éves)

2014. márc. 28. 21:05
 14/20 A kérdező kommentje:
A nemzetiségi lánnyal nem tudom mi van,azzal a lánnyal meg aki gimiben lett terhes,ő meg hát folytatta az életét,bár akkoriban eléggé meg volt roppanva..:$ De most egyetemre jár,múltkor találkoztam vele az utcán,mosolygott,vidám volt,szerintem a lelke mélyén ő is érzi,hogy így jobban járt,mintha megszüli a gyermeket..Lehet,hogy anno depis volt,de most önfeledten éli az egyetemisták "felhőtlen" életét,és nem egy kisbabát tutujgat 21 évesen...
2014. márc. 29. 08:40
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Az én sztorijaim egyik alanya én vagyok :) 17 évesen lettem terhes, tabletta mellett, (amúgy fehér vagyok, mint a hó) nagyon kiakadtam, de megszületem a kisfiamat, érettségi után két hónappal született meg! Hát voltak értetlen tekintetek, mert senki nem vette rajtam észre, csak a legjobb barátnőm tudott róla, ő meg úgy volt vele, ha én boldog vagyok akkor ő is és segít, már amennyire tud! Azóta lediplomáztam, és élem az életemet, kisfiam pedig nagyon okos, mindig azzal heccelnek, azért mert sokat tanultam, míg a pocakomban volt!

A másik lány elég kreol bőrü volt, de nem tudom a származását, 15 évesen összejött egy 10 évvel idősebb sráccal, terhes lett, azonnal esküvő, magántanulóság, aztán 4 hónaposan elvetélt. Nemsokkal később újra terhes lett, az a baba is meghalt. Majd végül a harmadik baba, megszületett egészségesen, de több már nem lehet neki. Azóta leérettségizett, egész jó állása lett, imádják egymást a férjével.

2014. márc. 30. 11:04
 16/20 A kérdező kommentje:
;) Amúgy azt elfelejtettem megkérdezni,hogy az oszt.társatok/te,nem "bukott"/"buktál" le,hogy terhes /vagy/?Mert eszembe jutott,hogy a gimis osztálytársnőmmel együtt jártunk röplabdára,és egyszer rosszul lett...Tehát iskolaidőben nem lett/lettél rosszul?;)
2014. márc. 30. 12:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 2 csajnak volt a suliba gyereke. /12.-re 3/

Ők 1 évig nem jártak majd újra elkezdtek odajárni.

Nem különösebben érdekelt miket bár megvolt a véleményünk róla. Nem egyszer a gyerekek is behozták...

Mikor diáknap van akkor oké még szerintem bár oda se igazán valók de olyan is előfordult, hogy nem tudták hova tenni és suliba tanulni hozták be magukkal. Most gondolj bele a tanár erre meg nem nagyon tud mit mondani... /főleg mikor olyan kicsi, hogy se járni se beszélni se tud/

2014. márc. 30. 17:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Igen..Nekünk is volt pletykatéma (főleg 8.ban),hogy terhes...azért ebben a korban(de még 11.ben is)sok lány volt szűz,nemhogy még gyereke is legyen...
2014. márc. 30. 20:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk utolsó évben (4 éves szakiskola) 18 évesen lett terhes egyik osztálytársunk pár hónappal az után hogy összejöttek a barátjával. Nem védekeztek. Sértve érezte magát amikor rákérdeztünk hogy miért nem védekeztek....Annyit mondott hogy megvolt rá az okuk... mondom biztos....

Megtartották a babát. A lány levizsgázott velünk, de érettségire ami további 2 év volt, már nem maradt a suliban.

Azóta eltelt 10 év. Ma is együtt vannak, van 3 gyerekük 2 kislány, 1 fiú. 6 éve házasodtak össze, és imádják egymást a férjével.

2014. ápr. 3. 01:49
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát azért ritkán alakulnak így a dolgok...;)
2014. ápr. 3. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!