Hianyzasok? Miert ekkora baj?
Amikor itthon maradok az szinte feler egy lincselessel. Minden vagyok... Lusta diszno, semmire se fogok vinni, stb. (az bezzeg nem tunik fel, amikor ejfelig tanulok es alig alszom)
Most egesz heten nem akarok menni, egyszeruen kiegtem. A doki adott igazolast mara es holnapra, csutortokon szeretnek meg visszamenni, de errol hallani se akarnak.
Elmegyek egyedul orvoshoz, nem azzal van a baj... Hanem a kotekedessel...
Had se sajnáljunk már, ez a dolgod, hogy tanuljál és iskolába járj. Ha dolgozol az sem lesz egyszerűbb, majd túlórázni kell, ott lesznek a határidők, és nem fog a főnököd elengedni, hogy persze menj csak haza, hogy legyen időd megcsinálni, amit kell.
Rosszul osztod be az idődet, ha ennyire nem boldogulsz és elúszol a feladataiddal. A nagyobb feladatoknak nem éjjel kell nekiállni, hanem mondjuk azzal kezdeni, hétvégén megcsinálni.Mások dolgoznak, gyereket nevelnek, ellátják az otthoni feladatiakat nehogy már rajtad majd pont egy középiskola fogjon ki.
Rosszul osztom be? Igen? Hazaérek és TANULOK. EGÉSZ NAP! Minden napra kell legalább 10 OLDALNYI szakmára, ezen kívül töri és magyar is.
Ezekkel legkorábban 9-re végzek! Ne haragudj, de akkor elmegyek fürdeni és hajat mosni, bár tudom, hogy ez időrabló tevékenység...
És mivel más nem dolgozza ki helyettem, utána jönnek a tételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!