Hianyzasok? Miert ekkora baj?
Amikor itthon maradok az szinte feler egy lincselessel. Minden vagyok... Lusta diszno, semmire se fogok vinni, stb. (az bezzeg nem tunik fel, amikor ejfelig tanulok es alig alszom)
Most egesz heten nem akarok menni, egyszeruen kiegtem. A doki adott igazolast mara es holnapra, csutortokon szeretnek meg visszamenni, de errol hallani se akarnak.
Elmegyek egyedul orvoshoz, nem azzal van a baj... Hanem a kotekedessel...
Milyen iskolába jársz, ahol nem csináltok semmit? Sima lógás amit teszel, ha anyád lennék én se nézném tétlenül. Mi lesz veled felnőttkorodba, ha most nem tanulod meg leküzdeni ezt a fajta "munka undort"?
Egy munkahelyről se lehet távol maradni azért mert jajj nincs kedvem.
Szüleidnek igazuk van, lusta disznó vagy, és ha nem változtatsz, semmire se fogod vinni.
Nézz szét a környezetedbe, biztos vannak otthon sopánkodó munkanélküliek, akik nagy része azért nem talál munkát, mert több a táppénzes papírja mint a munkaviszonya. No jó ez nagyon ki van sarkítva, de tudod majd ezt is figyelik.
Ennyi erővel miért nem vagy magántanuló, ha baxol iskolába járni, mert unalmas bent ülni az órákon?!
Én is voltam "fiatal" és nekem is megvolt az "utálok iskolába járni" feeling, de attól még kell.
Attól, hogy éjfélig tanulsz, de nem jársz be, nem fognak megdicsérni.
Nekem mondjuk édes mindegy, hogyan baxod el az életed. De azért kicsit gondold át a dolgokat.
Ha tényleg ennyire utálsz bent ülni, akkor beszélj a szüleiddel és legyél magántanuló.
Bár, nem hinném, hogy egyedül képes lennél megtanulni a dolgokat.
A szüleid meg szerintem nem fognak miattad otthon ülni egész nap és tanítani vagy tanárokat fogadni melléd.
De, javíts ki, ha tévedek!
Nekem szerencsere nincs heti 5 tesim, de vannak szakmai targyaim, mindbol helyt kell allnom. Mikozben teteleket dolgozok ki, vizsgakra tanulok, temazarokra, verselemzeseket, szovegerteseket kell otthon irnom.
Utoljara januarban lazitottam, azota nem volt olyan nap, amikor csak pihentem volna.
Ezert is maradtam itthon ma, hogy normalisan meg tudjam irni az osszehasonlito verselemzest, mert suli utan nincs mar energiam normalisan, nem osszecsapva megirni.
Raadasul a minimum a 8 oldal volt.
Teljesen megértelek, én is kiégtem már. Persze "senki nem ért meg" (szokásos tiniduma :D) mert ők is voltak ilyen korúak. Azta, te is jártál iskolába és akkor már átéled ugyanazt a stresszt amit valakire tesz?-Mind különbözőek vagyunk, ami valakit nem visel meg az egy másikat a padlóra küld. Tök más tanárok, tök más rendszer, más követelmények. Előre stresszelek, mert mire én megyek majd egyetemre, 300 pont lesz a minimum és nem tudom, hogy fogom összekaparni anélkül, hogy teherbe esnék. Aztán igen, az öt tesi is teljesen felesleges (tegnap 5kor értem haza miatta és még tanuljak is két témazáróra) meg minden más. Nincs akkora habzsidőzsi az oktatási rendszerben hogy ilyen extrákat pattintsanak be. Amikor meghallottam a közmunkát, azzal a lendülettel vertem volna tarkón aki kitalálta. Szép dolog, de mindenki csak stresszel miatta, hogy lesz meg az ötven óra, rosszindulatú a mentora mert ő se akarja ezt még annyira se mint mi, rohangálni kel la jelenléti ívekkel, meg ilyenek. A magyar tanárunk másnapra ad ki három oldalas fogalmazást, amikor elmondtuk neki, hogy ezen a héten még öt témazárót fogunk írni. És még sorolhatnám. Hazajövök és ledőlök, majd teljesen elmegy a délutánom a tanulással vagy azzal, hogy bámulok ki a fejemből. Akármennyit alszok hétvégén, hét közben nem tudok hat óránál többet, és ez így nem oké :D
Szóval teljesen megértelek, de a hiányzásból problémád lehet. Inkább ülj be a hülye órákra egy hülye termosz kávéval (ha szereted) és hallgasd a hülyeséget. Később is lesz olyan, hogy inkább nem mennél be egy értekezletre vagy megbeszélésre. Meg mered majd tenni? Frászt, mert elküldenek a francba. Olyan embereket fognak alkalmazni akik elviselik a hülyeséget, most erre készülünk fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!