Nektek van kedvetek holnap bemenni suliba?
Én utálok iskolába járni. A tanárok nem szeretnek. Olyan tanáraink vannak amelyek nem szeretik a gyerekeket. Az osztálytársaim kiközösítenek. Holnap 0.órám is lesz. Már a hétvégét várom. Ma reggel sírva ébredtem mert holnap iskola. Nektek sincs kedvetek holnap suliba menni?
13/L.
Nincs hát, kinek van :D
De arra biztatlak, hogy ennek ellenére járj be, végezd el a sulit, mert magadért tanulsz!
A középsuliban majd új közösségbe kerülsz, és minden más lesz!
Kitartás! A középsuli jobb lesz.
De ha tényleg ilyen tragikusan éled meg, és ez nem csak egy múló hiszti akkor elgondolkodnék suliváltáson.
De, kifejezetten várom a kémia dogát, és a feleléseket egyéb tárgyakból! :D
Honnan lenne...:) Szerintem senkinek sincs.
Örülök, ha elmarad egy a mindennapi nulladik óráim közül, vagy éppen a kilencedik órám marad el.:)
Ma hála az égnek megúsztam egyébként a sulit, mert születésnapom van, hétvégén ünneplés volt, és ma annyi dolgozatot írnék, hogy egész hétvégém tanulásól állt volna...
Úgy általánosságban egyébként nekem nincs bajom a sulival.
Hallottál már valakit lelkeskedni vasárnap este az iskola miatt? Én sem. De nyugi, a középsuli sokkal jobb. Viszont még tizedkesként is látom, hogy valami hatalmas probléma van az oktatási rendszerrel. Az alapján ítélnek meg minket, hogy milyen a memóriánk meg a matektudásunk.
Remélem már otthon vagy meg minden, és tudom, hogy ez nem segít, de én mindig arra gondolok, hogy rohadt szerencsés helyzetben vagyok, hogy ez a legnagyobb bajom. A világnak hatalmas része mit meg nem adna egy tiszta osztályteremért, könyvekért és tanulási lehetőségért. Mi ezt Európa közepén még egy picit elmaradottabb országban se látjuk annyira. Persze sovány vigasz, engem se nyugtat meg, hogy másnak rosszabb, de azért hálásnak kell lenni :)
De ha tényleg ennyire rossz és nem bírod ki középsuliig akkor nem ér imeg ott maradni.
16/L
Kinek van ? :D
Bár holnap laza órák lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!