Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek van kedvetek holnap...

Nektek van kedvetek holnap bemenni suliba?

Figyelt kérdés

Én utálok iskolába járni. A tanárok nem szeretnek. Olyan tanáraink vannak amelyek nem szeretik a gyerekeket. Az osztálytársaim kiközösítenek. Holnap 0.órám is lesz. Már a hétvégét várom. Ma reggel sírva ébredtem mert holnap iskola. Nektek sincs kedvetek holnap suliba menni?

13/L.

2014. márc. 23. 20:08
 1/8 anonim válasza:
100%

Nincs hát, kinek van :D

De arra biztatlak, hogy ennek ellenére járj be, végezd el a sulit, mert magadért tanulsz!

A középsuliban majd új közösségbe kerülsz, és minden más lesz!

2014. márc. 23. 20:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás! A középsuli jobb lesz.

De ha tényleg ilyen tragikusan éled meg, és ez nem csak egy múló hiszti akkor elgondolkodnék suliváltáson.

2014. márc. 23. 20:32
 3/8 anonim ***** válasza:

De, kifejezetten várom a kémia dogát, és a feleléseket egyéb tárgyakból! :D

Honnan lenne...:) Szerintem senkinek sincs.

2014. márc. 23. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Örülök, ha elmarad egy a mindennapi nulladik óráim közül, vagy éppen a kilencedik órám marad el.:)

Ma hála az égnek megúsztam egyébként a sulit, mert születésnapom van, hétvégén ünneplés volt, és ma annyi dolgozatot írnék, hogy egész hétvégém tanulásól állt volna...

Úgy általánosságban egyébként nekem nincs bajom a sulival.

2014. márc. 24. 07:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Hallottál már valakit lelkeskedni vasárnap este az iskola miatt? Én sem. De nyugi, a középsuli sokkal jobb. Viszont még tizedkesként is látom, hogy valami hatalmas probléma van az oktatási rendszerrel. Az alapján ítélnek meg minket, hogy milyen a memóriánk meg a matektudásunk.

Remélem már otthon vagy meg minden, és tudom, hogy ez nem segít, de én mindig arra gondolok, hogy rohadt szerencsés helyzetben vagyok, hogy ez a legnagyobb bajom. A világnak hatalmas része mit meg nem adna egy tiszta osztályteremért, könyvekért és tanulási lehetőségért. Mi ezt Európa közepén még egy picit elmaradottabb országban se látjuk annyira. Persze sovány vigasz, engem se nyugtat meg, hogy másnak rosszabb, de azért hálásnak kell lenni :)

De ha tényleg ennyire rossz és nem bírod ki középsuliig akkor nem ér imeg ott maradni.

16/L

2014. márc. 24. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Kinek van ? :D

Bár holnap laza órák lesznek.

2014. márc. 24. 18:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Sìrok a suli miatt , iskolàt szeretnèk váltani, amit anya nem enged. Szeptember óta szenvedek. Holnap etika is lesz olyan hülye a tanár az egyik osztàlytàrsamat kizárta a terembõl. 2 hete a matek tanàr felpofozott 2 fiút. Már rosszul vagyok az iskolàtól.
2014. márc. 30. 19:01
 8/8 anonim válasza:
Tekints rá úgy, mint egy kísérletre, ahol módod van megtapasztalni milyenek az emberek általában. Gondolj arra, hogy ez neked csak egy átmeneti állapot de a tanárok kénytelenek itt lehúzni még nyugdíjig. Mérget vehetsz, hogy ők még nálad is jobban utálnak bejárni a suliba. Próbáld őket sajnálni, gondold, hogy amikor te már rég túl leszel az egészen és valahol jól érzed magad, ők akkor is itt fognak küzdeni az ügyeletes áldozatokkal. Azt azért próbáld kitalálni, hogy a társaid miért utálnak, mert ez fontos. Akár rá is kérdezhetsz, mert ha nagyon gáz vagy valamiért akkor jobb lesz ha még a középiskola előtt rájössz, hogy mi az. (Anyukádat ne kérdezd, ő elfogult. Próbálkozz valamelyik kevésbé undok tanárnál.
2014. ápr. 1. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!