Érdemes a mai világban gyereket vállalni?
6 éves korában egy okostelefon, 10 éves korában Laptop. Ha nincs, a többi lenézi, kiközösíti. Nem vagy menő, nem leszel a barátunk. Ha konzervatív módon nevelik a szülei, akkor is kiközösítik. Úgyis megy egyik a másik után, bekerülnek a körbe. Nem szabad elkényeztetni? úgyis megkapja ebben a világban ezeket a tárgyakat, mert a gyerek érdekeit kell nézni, hogy ne közösítsék ki. És ahogy piacra dobnak megint valami még modernebbet, máris kell az is nekik. Ebben a média is közre játszik. Pláne az a bizonyos csatorna, ahol ezek a tárgyak és a divat megy mindig műsoron és reklámban.
Fiam, nézzed az M1-et, vagy nézzél dokumentumfilmeket, olvass. Hiába, úgyis belekerülnek az örvénybe.
És miből fizessük meg nekik ezt a sok modern tárgyat, ami csak arra kell nekik, hogy menőnek érezhessék magukat, meg mutogathassák egymásnak, hogy nekem jobb van, mint neked. Akkor a másik is felszólal, hogy annak jobb van, mint nekem, akkor nekem meg még modernebb kell és drágább.
M1=értékek?
Ne nevettess már,agymosás felső szinten az állami televízió!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!