Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy beszéljem rá a szüleimet,...

Hogy beszéljem rá a szüleimet, hogy mehessek Dubaiba?

Figyelt kérdés

Apa húga kint él és nagyon jóban vagyunk, olyan nekem, mintha a nővérem lenne. A jövő héten hazajön és 3 hetet marad. Ha visszamegy, szeretnék én is vele menni a legjobb barátnőmmel.

Már voltam ott nem egyszer, csak akkor apa is jött, vagy mamáékkal voltam.

Szóval csak a nagynéném lenne ott velünk, de nem várhatom el, hogy csak körülöttünk ugráljon...

Ráadásul apa így is tartozik egy úttal oda, mert azt mondta még télen, hogy februárba meglátogatjuk a testvérét, csak utána "nem volt ideje az útra" (magyarul nem volt kedve).

Milyen indokokat hozzak fel nekik, hogy elengedjenek?

Én most lettem 16 éves, a legjobb barátnőm 18, szeptemberben megy egyetemre.

2014. márc. 16. 15:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%

Off:

Utolsó, ha nem irigységről lenne szó, akkor nem jönnél azzal, hogy "alanyi jogon nem jár neki". Kit érdekel? Ha szeretne menni és megtehetik, menjen!

Kérdező, mondd azt hogy megteszel mindent, hogy jó tanuló legyél és segíts a házimunkában + ugye ott lesz a nagynénid is, nem hinném hogy lehetne baj.

2014. márc. 16. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:

jaj a sok irigy ember :D

egy 16 évesnek amúgy valóban tanulnia kell, nem pedig dolgoznia..

2014. márc. 16. 22:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem apád félt, nem való neked egyedül Dubaj, mert ahogy mondod, a nagynénéd nem fog ott ugrálni körülötted, a barátnőd meg azt sem tudja merre hány méter egy arab orszgában.

Ha nagyon akarod, ráfoghatod, hogy tartozik neked egy közös(!) utazással, bár az azért mindenképp az ő pénze, ha nem ad neked többszázezres ajándékot, ami még peches esetben akár veszélyes is lehet, az hadd legyen az ő döntése.

Egyébként lehet, hogy apád unja már Dubajt azért nem volt "ideje" februárban, ezt abszolút nem csodálnám, kérdezd meg, nem utaztok-e el inkább valami normálisabb helyre.

2015. márc. 18. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!