Ti mivel vigasztalnátok a lányotokat, ha arról panaszkodna, hogy ő nem túl szép? Mit mondanátok neki? Tegyük fel, hogy valóban messze áll a szépségkirálynő kategóriától, vagyis azt mondani, hogy "nem is igaz, te szép vagy! " hazugság lenne.
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 19:36
11/13 anonim válasza:
Én részleteiben dicsérném, pl hogy milyen jól áll ez a frizura, vagy nagyon csinos ebben a nadrágban. Esetleg elmennék vele vásárolni, vennék neki 1-2 szép ruhát, vagy sminket (ha szeret sminkleni), hátha új ruhákban szebbnek érezi magát.
És azt sem hagynám ki, hogy szépséggel az ember nem sokra megy, ha belülről kong a butaságtól. Én nem vagyok csúnya, mégis keveset mosolygok, nem vagyok vidám, inkább depressziós, elég besavanyodott vagyok, és a kutyának sem kellek így.
12/13 anonim válasza:
Szia! Tanár vagyok, és az elkeseredett (és nem szépségkiránynő típusú) tanítványaimnak azt szoktam mondani, hogy menjen el egy jó fodrászhoz, rengeteget segít! Meg azt is, hogy a szépség nem minden. Annyi kevésbé szép, de boldog nő szaladgál a világban. Annyi kevésbé szép híres színésznő van. Nem kell mindenkinek szépnek lennie. A boldogság és a belső harmónia fontosabb.
13/13 anonim válasza:
Helyesbítés: szépségkirálynő! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!