Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők, mennyi pénzt adtok a...

Szülők, mennyi pénzt adtok a gyereke (i) teknek? / Kamaszok, mennyi pénzt kaptok?

Figyelt kérdés

2014. márc. 1. 15:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmit.
2014. márc. 2. 13:43
 12/13 anonim ***** válasza:

Rendszeresen nem kapok pénzt. Általában itthonról viszek kaját, ha netán nem lenne itthon semmi, akkor a szüleim adnak egy 500-ast, hogy vegyek reggel valamit, ha megyek suliba. A bérletemet, tanuláshoz szükséges dolgaimat, amik nagyobb összegek (fénymásolópapír, mappák ilyesmi), azt a szüleim megveszik nekem, illetve a szükséges ruhákat is.

Ezenkívül van némi pénzem nekem is, mert egyszer már dolgoztam nyáron, ill. szülinapra, névnapra szoktam kapni rokonoktól egy kis pénzt. Sminkcuccokat, kiegészítőket, sulihoz kapcsolódó apróságokat (tollak, hibajavító, füzet, notesz) megveszem magamnak, meg ha valamilyen ruhára nincs szükségem, csak megtetszik, azt is megveszem magamnak.

Szórakozni nem járok túl gyakran, egy hónapban 2-3x, ilyenkor a szüleim adnak valamennyi pénzt (1-2000 Ft-t) és ha kell, kipótolom magamnak.

19/L

2014. márc. 2. 14:12
 13/13 anonim ***** válasza:

Min. 2500-at kapok hetente, de nem ritka, hogy öt ezret, vagy akár 8 ezret adnak a szüleim.

Ha rossz a tanulmányi eredményem, csak az alap 2500-at kapom meg.

2014. márc. 5. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!