Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Itt, a kamaszok kategóriában...

Itt, a kamaszok kategóriában mi az oka, hogy szinte csak lányok válaszolnak, fiúk nem nagyon?

Figyelt kérdés
Ha pl. a fiúk vannak megszólítva arra alig jön néhány válasz, meg úgy általában a kérdésekre többségében lányok válaszolnak 1-2 kivétellel.
2014. febr. 25. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Lányok jobban ráérnek ilyen szarságokra, a fiúk inkább másra használják a gépet szerintem...:D Ezotériában biztos sok trollkodó srácot találsz, vagy a szerelem szex kategóriában...:D

kivétel vagyok: 15/F:)

2014. febr. 25. 20:01
 2/4 anonim ***** válasza:
38%
Lehet, hogy a nőneműeket általánosságban jobban érdekli a "gyerekvállalás, nevelés" főkategória ;)
2014. febr. 25. 21:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok és szoktam válaszolni.
2014. febr. 26. 06:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz fiúk szerintem gyakorin csak a szerelem és szex-et nézik.:D Már aki egyáltalán gyakorizik.
2014. febr. 27. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!