Mit csinaáljak?
Mamaámeéktoól, keresztanyaámeéktoól meg anyaámtoól is megkaptam, hogy mekkora egy /hogy szeép szavakkal eéljek/ uútszeéli oöroömlaány vagyok, hogy 16 eévesen pasizok eés lefekuüdtem a baraátommal 16 eévesen /2eéve egyuuuütt vagyunk/, mert hogy eddig azt hitteék, hogy nem a pasim, csak fogjuk egymaás kezeét eés oölelkezuünk, mert nagyon joó baraátok vagyunk...
Elneézést, hogy duplaán vannak a magaaánhangzoók az eékezetesekneél, csak elromlott a mobilom..
Ugyan, az én mamám azért tart útszéli örömlánynak, miert ilyen színű a hajam: [link]
Ne foglalkozz vele :)
Ha ilyen mentalitású a család, én tuti nem kötném az orrukra, hogy kivel, hogyan, és mit csinálok.
Elő kell adni otthon a rendes kislányt, anyunak elmondani ha elmész bulizni vagy a barátodhoz, de a részletekkel nem untatni őket, ha jót akarsz magadnak.
Megoldható, és így legalább senki nem fog alkoholistának titulálni, ha megiszol pár koktélt a barátnőiddel, és lek*rvázni sem fognak ha lefekszel a barátoddal, mivel nem tudnak róla. Ha kérdeznek, szépen burkoltan válaszolsz és ennyi. Ha konkrétan belekérdeznek egy-egy kényes témába, elmondhatod nekik, hogy nem szívesen beszélsz erről, hanyagolják a témát. Működik, és nem csámcsog a család azon, hogyan szexelsz meg bulizol 16 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!