Mit csinaáljak?

Figyelt kérdés

Mamaámeéktoól, keresztanyaámeéktoól meg anyaámtoól is megkaptam, hogy mekkora egy /hogy szeép szavakkal eéljek/ uútszeéli oöroömlaány vagyok, hogy 16 eévesen pasizok eés lefekuüdtem a baraátommal 16 eévesen /2eéve egyuuuütt vagyunk/, mert hogy eddig azt hitteék, hogy nem a pasim, csak fogjuk egymaás kezeét eés oölelkezuünk, mert nagyon joó baraátok vagyunk...

Elneézést, hogy duplaán vannak a magaaánhangzoók az eékezetesekneél, csak elromlott a mobilom..

2014. febr. 26. 06:37
 1/4 Emberek ***** válasza:
58%
Ne foglalkozz veluk! Kulonben is a Te dolgod
2014. febr. 26. 06:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
én is 16 voltam mikor lefeküdtem a barátommal akkor már egy éve együtt voltunk.azóta van egy fiunk is,nem voltam mással.nem kell velük foglalkozni.engem is elhordtak annó mindennek rólam lepergett.peregjen rólad is!!
2014. febr. 26. 07:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan, az én mamám azért tart útszéli örömlánynak, miert ilyen színű a hajam: [link]

Ne foglalkozz vele :)

2014. febr. 26. 15:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha ilyen mentalitású a család, én tuti nem kötném az orrukra, hogy kivel, hogyan, és mit csinálok.

Elő kell adni otthon a rendes kislányt, anyunak elmondani ha elmész bulizni vagy a barátodhoz, de a részletekkel nem untatni őket, ha jót akarsz magadnak.

Megoldható, és így legalább senki nem fog alkoholistának titulálni, ha megiszol pár koktélt a barátnőiddel, és lek*rvázni sem fognak ha lefekszel a barátoddal, mivel nem tudnak róla. Ha kérdeznek, szépen burkoltan válaszolsz és ennyi. Ha konkrétan belekérdeznek egy-egy kényes témába, elmondhatod nekik, hogy nem szívesen beszélsz erről, hanyagolják a témát. Működik, és nem csámcsog a család azon, hogyan szexelsz meg bulizol 16 évesen.

2014. febr. 27. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!