Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy adagoljam be anyunak...

Hogy adagoljam be anyunak hogy rasztám lesz?

Figyelt kérdés

Magamat rasztafariánusnak vallom. Imádom a vallást, az életérzést a szellemet ami egy rasztából sugárzik. Szerelmes vagyok ebbe az életformába. Van egy tincsem amit elnéznek már, de mikor közöltem, hogy egész fejeset akarok azok voltak a válaszok, hogy: "Nem." "Majd ha 18 leszel." "Hagyjál békén a hüly_ségeddel, nem!"

Közben hogyismondjam megromlott a kapcsolatom a sráccal aki csinálta volna a hajam..tehát míg nem találtam szakembert aki megbízható és szép munkái vannak addig szüneteltettem a dolgot. Most találtam valakit aki ingyen megcsinálná (amúgy 20-30E lenne alsó hangon..)tehát MEG LESZ. Na most ugye ez ilyen 15-20 óra lenne kb.. amire fura ha eltünök..és nem is olyan jó dolog, ha beállítok rasztán mert anyám elviszi a mentő.. ötletek?

2014. febr. 24. 20:10
1 2
 11/14 makepeacenotwar válasza:
81%
Én se vagyok sokkal idősebb mint te 16éves vagyok és rasztám van..imádom..bár rettenetesen fáj amikor csinálják és utána olyan a fejed mint egy pálmafa :D ..de utána szép lesz..folyamatosan mondtam a szüleimnek hogy rasztát szeretnék mignem egyszer ugy mentem haza hogy akkor e héten megcsináltatom..szóval nem volt nagy választásuk..azóta megbarátkoztak vele..bár anyukám jobban örülne ha kicsit lányosabb lennék..:) a barátom csinálta akit akkor ismertem meg..neki is rasztája van és se a szüleinknek se a tanáraimnak vagy ismerősöknek nincs vele bajuk..az emberek megbámulnak néha ujjal mutogatnak de ez csak mert nem vagy átlagos..vágj bele bátran..az enyém fél éve nem volt megmosva de mindenki azt hiszi hogy rendszeresen mosom mert nem viszket,nem zsirosodik,nem büdös..tele van gyöngyökkel..egyszerűen imádom :)ne hallgass mások véleményére..te hajad..én szurkolok neked :)
2014. febr. 26. 14:50
 12/14 A kérdező kommentje:

Jövő hét végén ha minden igaz meglesz.:DD Annyira vááárom:3

Tudom, hogy kegyetlen fáj.. már november 12 óta büszke tincs tulaj vagyok..és Ő konkrétan a piciszivem:DD

2014. febr. 26. 18:19
 13/14 anonim válasza:
Vágj bele! :) ÉN is folyamatosan szivárogtattam anyu felé, hogy még pedig raszta leszek és már tök jól beletörődött. Amúgy szerintem ez is ember függő, hogy ki hogy mossa a raszta haját. Nekem kb másfél hétig nem volt mosva aztán megmostam és semmi baja nem lett.:))
2014. febr. 27. 15:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Holnap csináljuk talán.:DD
2014. febr. 28. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!