Hogy adagoljam be anyunak hogy rasztám lesz?
Magamat rasztafariánusnak vallom. Imádom a vallást, az életérzést a szellemet ami egy rasztából sugárzik. Szerelmes vagyok ebbe az életformába. Van egy tincsem amit elnéznek már, de mikor közöltem, hogy egész fejeset akarok azok voltak a válaszok, hogy: "Nem." "Majd ha 18 leszel." "Hagyjál békén a hüly_ségeddel, nem!"
Közben hogyismondjam megromlott a kapcsolatom a sráccal aki csinálta volna a hajam..tehát míg nem találtam szakembert aki megbízható és szép munkái vannak addig szüneteltettem a dolgot. Most találtam valakit aki ingyen megcsinálná (amúgy 20-30E lenne alsó hangon..)tehát MEG LESZ. Na most ugye ez ilyen 15-20 óra lenne kb.. amire fura ha eltünök..és nem is olyan jó dolog, ha beállítok rasztán mert anyám elviszi a mentő.. ötletek?
Jövő hét végén ha minden igaz meglesz.:DD Annyira vááárom:3
Tudom, hogy kegyetlen fáj.. már november 12 óta büszke tincs tulaj vagyok..és Ő konkrétan a piciszivem:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!