Hogy adagoljam be anyunak hogy rasztám lesz?
Magamat rasztafariánusnak vallom. Imádom a vallást, az életérzést a szellemet ami egy rasztából sugárzik. Szerelmes vagyok ebbe az életformába. Van egy tincsem amit elnéznek már, de mikor közöltem, hogy egész fejeset akarok azok voltak a válaszok, hogy: "Nem." "Majd ha 18 leszel." "Hagyjál békén a hüly_ségeddel, nem!"
Közben hogyismondjam megromlott a kapcsolatom a sráccal aki csinálta volna a hajam..tehát míg nem találtam szakembert aki megbízható és szép munkái vannak addig szüneteltettem a dolgot. Most találtam valakit aki ingyen megcsinálná (amúgy 20-30E lenne alsó hangon..)tehát MEG LESZ. Na most ugye ez ilyen 15-20 óra lenne kb.. amire fura ha eltünök..és nem is olyan jó dolog, ha beállítok rasztán mert anyám elviszi a mentő.. ötletek?
Hány éves vagy? Nem mintha annyit számítana, de azért 12 évesen nem kéne ilyen magánakciókba kezdened.
Teljesen a te dolgod egyébként, hogy miben hiszel, de én mondom neked, néha jobb pár kompromisszum. Félre ne érts, én is elég "szokatlan" vagyok, és a raszta sincs ellenemre, szerintem nagyon jól tud állni valakinek. Viszont a szüleid féltenek, ahogy az enyémek is, és általában mindenkié. Nem szeretnék, hogy megbánd, hogy máshogy nézzenek rád, még nem szokták meg, hogy nem ők készítik ki reggel a ruhádat és beszélik meg a fodrásszal, mennyit vágjon. Nem még azt, hogy egyéniséged van :)
Ezzel nem lebeszélni szeretnélek, de mint mondtam, juss kompromisszumra anyukáddal, ha lehet. Én is megegyeztem vele a septum piercingnél, hogy nyárig nem csináltatom meg, addig meg lehet nem is akarom majd, meg ilyenek.
Nem ismerem a szüleidet, nem tudom, mekkora hiszti lenne belőle, de ha az enyéimhez fordulnék ilyen kéréssel, akkor taktikásan, szépen adagolva és mindketteükre külön figyelemmel léve csinálnám/csinálom.
Szerintem ha jobb kedvében van említsd meg neki, észérvekkel, hogy ez a te döntésed, vállalod, ha nem tetszik akkor nem végleges dolog de te biztos vagy benne, stb.
Tesóm (lány), 17 volt, amikor kitalálta, hogy raszta lesz. Mondta is anyunak, hogy megcsináltatja. Anyu mondta neki, hogy bolond vagy lányom, ne tedd! A környezetében mindenki próbálta lebeszélni róla, még én is. De húgomról tudni kell, hogy ha ő a fejébe vesz valamit, ott kő kövön nem marad. :) Úgyhogy anyukám nem izgatta magát rajta, mert ez már a sokadik hülyesége volt a tesómnak. Tetkó itt, pirszing ott, stb. Ha anyukám mindenen idegeskedik, nem éri meg, hogy a húgom 18 éves lesz.
Szóval egy nap hazaállított rasztán. Először is jól kinevettük. Július volt és 6!! hétig nem moshatott hajat, költött rá 20 ezret (akkor már dolgozott hétvégén suli mellett). 4 hét után nem bírta tovább, annyira viszketett a feje, ezért a barátja hajnyírójával letolták a fejét. :)) Akkor G.I. Jane lett! :) Na, itt is nevettünk rajta!
Anyukám egyedül nevelt fel minket, máshogy nem is bírta volna, csak sok humorral.
A húgom ma 29 éves felnőtt nő, egy gyermek anyukája. A sok hülyesége ellenére értelmes felnőtt lett belőle. :)
Szóval, ha máshogy nem megy, olvasd fel a tesóm sztoriját az anyukádnak, hátha megenyhíti. :)
Sok sikert!
16 leszek..:DD
Igazából azt mondta ha megmerem csináltatni lenyírja, de úgyse fogjaa..xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!