11 éves fiam rágja a kormét, bőrt az útjain, mivel segíthetek?
Nem feltétlen növi ki.
Én néha 30 évesen is rágom.
Sőt, apukám is rágja.
Én a gitározás miatt szoktam le róla. Nem kellemes felharapott bőrrel játszani, pláne fémhúros gitáron, ahol nagy segítség a bőrkeményedés az ujjaid végén.
Tudom, tudom, kicsi az esély arra, hogy bejön neki a dolog, de egy próbát megér... :)
Irassam be gitárra?
Ez nem is rossz ötlet...köszönöm
Én pont a gitár miatt rágtam anno, egyszerűbb volt, mint levágni. :D De én csak a körmömet rágtam, a bőrt nem, így nem volt gond a bőrkeményedéssel. De amúgy már leszoktam erről, szoktam lakkozni, és egyrészt rossz íze van, másrészt gusztustalan, amikor félig le van rágva/pattogva a lakk.
17/L
Szerintem maga a körömrágás is gusztustalan:(
(
Engem rettenetesen zavar gitározás közben, ha nincs egyenletesen, szépen levágva a körmöm. Ha túl hosszú, "visszatörik", és rohadtul fáj, ha túl rövid, lecsúszik az ujjam ha gyorsan játszok.
Mindig fent kell tartanom egy bizonyos hosszúságot, amiből bizony nem lehet harapdálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!