Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11 éves fiam rágja a kormét,...

11 éves fiam rágja a kormét, bőrt az útjain, mivel segíthetek?

Figyelt kérdés
Sok lett vele a gond, sokat veszekszunk, de alapvetőén tudja, hogy szeretve van. Csak orvos segíthet vagy kinovi?
2014. febr. 24. 10:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen növi ki.

Én néha 30 évesen is rágom.

Sőt, apukám is rágja.

2014. febr. 24. 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Kend neki rendszeresen átlátszó körömerősítő körömlakkal. Az jó büdös, rossz íze van. Jó esetben 2-3 hét alatt leszokik róla. Ha meg nem, akkor vagy leszokik majd egyszer nagyobb korában, vagy rajtamarad. Egy próbát megér, hátha leszokna.
2014. febr. 24. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden esetben növi ki. Főleg, ha fiú. Lányoknál még megvan az a motiváció, hogy szép körmöket szeretne, de a fiúk gyakran lusták körmök vágni vagy lereszelni, mint pl a 18 éves barátom, vagy neki a 26 éves bátyja.
2014. febr. 24. 10:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor ne aggódjak, hogy pszichés baja van?
2014. febr. 24. 11:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is, sőt nagyon sok ismerősöm (lányok, fiúk egyaránt) rágják a körmük melletti bőrt, mindenki normális. :) Régen sokszor sebesre kirágtam, de a körmömet sose, csak a bőrt. Másfél éve rendszeresen festem a körmöm, nagy sebekkel lenne valami szép, csípné a lemosó, ezért most már csak egy kicsit. Anno nekem is nagymamám a "kutyaszaros" megoldással, meg a paprikával, csak rontott a helyzeten.
2014. febr. 24. 15:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Én a gitározás miatt szoktam le róla. Nem kellemes felharapott bőrrel játszani, pláne fémhúros gitáron, ahol nagy segítség a bőrkeményedés az ujjaid végén.

Tudom, tudom, kicsi az esély arra, hogy bejön neki a dolog, de egy próbát megér... :)

2014. febr. 25. 07:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Irassam be gitárra?

Ez nem is rossz ötlet...köszönöm

2014. febr. 25. 13:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Én pont a gitár miatt rágtam anno, egyszerűbb volt, mint levágni. :D De én csak a körmömet rágtam, a bőrt nem, így nem volt gond a bőrkeményedéssel. De amúgy már leszoktam erről, szoktam lakkozni, és egyrészt rossz íze van, másrészt gusztustalan, amikor félig le van rágva/pattogva a lakk.

17/L

2014. febr. 26. 01:01
 9/10 A kérdező kommentje:

Szerintem maga a körömrágás is gusztustalan:(

(

2014. febr. 26. 06:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem rettenetesen zavar gitározás közben, ha nincs egyenletesen, szépen levágva a körmöm. Ha túl hosszú, "visszatörik", és rohadtul fáj, ha túl rövid, lecsúszik az ujjam ha gyorsan játszok.

Mindig fent kell tartanom egy bizonyos hosszúságot, amiből bizony nem lehet harapdálni.

2014. febr. 26. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!