Hogyan segíthetek neki?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm egyfolytában stresszel a suliban. Ez hasmenégig, hányásig és lázig szokott fajulni. A szülei nem foglalkoznak vele. De ő szenved. Úgy szeretnék neki segíteni. De hogy? Hiába nyugtatgatom, nem használ!2010. aug. 8. 20:12
1/5 anonim válasza:
Ez nehéz dolog, nem tudom, hogy Te tudsz-e Neki segíteni...
Szerintem a szüleivel kellene beszélgetnie, mert gondolom, innen ered az egész. Ha ők nem hallgatják meg, akkor az iskolában tanárhoz, pszichológushoz kellene fordulnia. :-(
Nekem is volt ilyen, de hál' Istennek nem ilyen durva. Én a tanártól féltem, remegtem. Anyukám sokat segített, így túl tudtam lépni ezen.
2/5 anonim válasza:
Ja, és lemaradt, 13 éves lány vagyok.... :-)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Elgondolkodok rajta.
2010. aug. 8. 20:35
4/5 anonim válasza:
Beszélgess el vele,hogy mitől fél,és mit tudnál neki segíteni.Vigyél neki gyógyszert láz ellen,ha kell neki,hasmenés ellenit is vihetsz.Ennyit tudsz segíteni,semmi mást.
14/L
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Ezt is köszönöm.
2010. aug. 8. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!