Csinálhatok olyat, hogy ha suliban van orvosi vizsgálat az órák közben, én nem megyek be?
Nem fogod megúszni. Ha például beteg vagy épp aznap, és emiatt nem tudsz bemenni, szólni fognak, hogy mikorra várnak. Ha akkor is kihagyod, új időpontot kapsz. Aztán a 3. vagy a 4. felszólítás után már a város jegyzőjének írnak, és ő fog berendelni vizsgálatra. Ha akkor se mész be, tovább megy a dolog az ÁNTSZ-hez.
Nekem legalábbis így történt, hiába volt előttük a többi előző éves adat, láthatták, hogy évek óta változatlan minden adatom, valószínű, hogy ugyanazt tudnák csak beírni, pláne, hogy 19 évesen főleg nem változom már, de nem hagyták, végül én untam meg előbb és megbeszéltem az iskolaorvossal, hogy pontosan mikor, hol és ki vizsgáljon meg. Persze, hogy nem volt változás, egyszerűen beírhatták volna a múlt évi adatokat is, úgysincs róla bizonyíték, hogy valóban megtörtént az egész prodedúra vagy csak odafirkantották az adatokat.
De ezt könnyen megbeszélhetnéd a dokival, nem kötelezhetnek rá, hogy a többi gyerek előtt vizsgáljanak. Gondolom, általánosba jársz még, ott szokás, hogy a szobába az egész sereg egyszerre bemegy, nem szépen egyesével, és a fél osztály látja, hogy mit mutat a mérleg a másik gyereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!