14 éves lánynak ti mit vennétek 1 nap alatt, azaz holnap?
Figyelt kérdés
Semmi ötletem nincs..:/ Olyan 3-4000 Forintig. Bármi jöhet, minél többet írjatok légyszi.2014. febr. 13. 23:01
1/4 anonim válasza:
Ahhot, hogy megvegyél valamit elég fél óra is. :) Na de, vegyél neki vörös rózsát szerintem az kihagyhatatlan, szivecske párna, plüss, csoki, parfüm..menj le egy aluljáróba 1000féle valentin napi cuccot fogsz találni.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem valentin napra gondolok, hanem szülinapjára.:) Unokatesók vagyunk.
2014. febr. 13. 23:34
4/4 anonim válasza:
szerintem sminkcuccoknak, körömlakknak szinte bármelyik lány örül, azokból többfélét is össze tudsz válogatni, biztos lesz közte olyan ami tetszeni is fog neki. Vagy ha hosszú haja van, akkor valami hajbavaló szettet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!