Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Zöld babakocsit vennétek lánynak?

Zöld babakocsit vennétek lánynak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 17. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Úúúúúú, nekem marhára tetszik a színe! Amúgy a zöld azért lenne teljesen jó, mert milyen aranyos már sárga vagy rózsaszín ruhás kislánnyal benne, engem tavaszi virágokra emlékeztetne. XD Amúgy ha utána esetleg lesz második gyerek és kisfiú lesz, akkor neki sem kell majd újat venni. Én tuti ilyet vennék.
2011. máj. 18. 00:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Persze!! Ne viccelj.. :) Miért ne vennék? Tökre unisex szín. Én világoskéket vettem, és tökéletes kislánynak is..

[link]

Az egyetlen, amit nem vennék : Kisfiúnak rózsaszín babakocsit. De a többi színűbe bátran beleültetném bármely nemű csemetémet... :)

2011. máj. 18. 01:08
 3/10 anonim ***** válasza:
simán.ez is unisex,mint a piros
2011. máj. 18. 07:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Amikor a sportkocsinkat vettem a kislányomnak választhattam volna a pirosat is akár, de én a zöld mellett döntöttem.

Szeretem ezt a színt, olyan nyugtatólag hat. A szobáját is zöldre festettük, és nagyon jól állnak ezzel az élénk csajos színek. A szobája zöld-narancs, a babakocsiban meg tök jól mutat a zöld-rózsaszín, stb.....

Na de ettől eltérve.........teljesen unisex, szép szín a zöld.

2011. máj. 18. 07:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is szeretem a zöldet, de a piros sokkal szebb.Amúgy lánynak is jó.
2011. máj. 18. 07:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Simán vennék! Jól néz ki a zöld. A piros nem jön be.
2011. máj. 18. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, mondjuk én lime,vagyis ilyen banánzöldet vettem!:)))

[link]

2011. máj. 18. 10:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem fiúnak lánynak egyaránt jó.

Bár én semmit nem vehetek zölde,mert a férjem gyülöli a zöld színt.

2011. máj. 18. 10:45
 9/10 anonim ***** válasza:

A mienk is hasonlo zold, (amugy mi zold maniasak vagyunk :)), en azert vettem eppen zoldet a kisfiunknak, hogy ha majd a testverke kislany lesz akkor neki is menni fog

[link]

2011. máj. 18. 20:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a sok választ! Bátran megvenném!

2011. máj. 18. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!