Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Barátnőmtől egy aranyos kis...

Barátnőmtől egy aranyos kis szobakutyust kaptam szülinapomra. Anyával élek csak hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
20 éves főiskolás vagyok. Anya nem nagyon akart sose kutyára pénz aldozni. Holnap jön a kutyus. Ma még barátnőmnél alszik. Nemtudom hogyan adjam elő. Ěn imádom a kutyákat és örülök is neki. A pénz a probléma hogy féllek sokba fog kerülni
2014. febr. 13. 22:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A miénk pl chihuahua.
2014. febr. 15. 00:39
 12/20 anonim ***** válasza:

Hol vagy kedves kérdező?

És mi újság? Hazavitted már a kutyust? Milyen volt a fogadtatás????

2014. febr. 15. 10:23
 13/20 anonim ***** válasza:

Kedves 9-es!

nekünk westink van.mázli hogy a kullancs nem volt fertőzött,de ennyi erövel fél sec. alatt utcán is összeehet bármi mérgezett kaját.

És ha azt nézed egy minőségi nyakörv+póráz is 5ezer...

akinek nincs keresete,annak ez is sok.

Nem tudhatod h mennyi váratlan betegsége lesz a kutyának,nekünk 2 van,az egyiknek sosincs baja,a másiknak mindig elöjön valami,pedig anya és fia,és 8 éves koráig semmi baja nem volt,tehát ez még nálatok is lehet,hogy idősebb korára lesz gond....szoval nem lehet tudni....meg ha azt vesszük,ott vannak a tultenyésztett beteges/gyenge idegrendszerü kutyusok....ezekröl gondolom hallottál,sajna ki lehet fogni....

Most inkább leirok minden lehetséges gondot a kérdezőnek,mint hogy azt irjam h szinte semmibe se kerül,utána meg néz nagyokat hogy egy kutyára mennyit kell költeni,mennyi oltás kell neki,mennyibe kerülhet egy váratlan doki,stb....

2014. febr. 16. 13:42
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel nincs gond. En is azt irtam, h havi par ezer ft atlagban. Mivel nem oltatod minden honapban es nyakorvet sem veszel minden honapban, ezert van olyan honap ami kijon 2-3 ezerbol ha veszel neki kutyakajat, ha meg orvoshoz kell vinni akkor meg 7. De spec ha hazikoszton van es nincs orvos akkor kerek 0 ft.
2014. febr. 16. 18:35
 15/20 anonim ***** válasza:

Nem birják a kutyáim a kizárólagos házikosztot(tenyészkutya volt az enyém a régi gazdijánál,ezért lett a táphoz szoktatva)

De nekem se kerülne tul sokba,de tényleg nézd azt hogy egy egyetemista miböl fizetné a váratlan kiadásokat,és a kezdő költségeket?ami a kölyöknél 6 oltás,plusz a kezdö dolgok amiket meg kell venni....na meg szobatisztaságra ki fogja szoktatni pl?

2014. febr. 16. 18:53
 16/20 anonim ***** válasza:
9%

En elhiszem h magyarorazagon mindenki melyszegenysegben el, de itt ugy adjatok elo egy 2 kilos kutya fenntartasi koltseget, mintha egy luxusauto lenne. Eleg sokan ki birjak fizetni ma magyarorszagon azt a horribilis osszeget amibe egy kutya tartasa kerul.

Hogyhogy ki fogja szobatisztasagra nevelni? Vagy a lany vag az anyja. Amelyiknek kedve lesz hozza. A mienk speciel par nap alatt tanulta meg. Letettuk ele az almot es egy ket esettol eltekintve soha nem piszkitott mashova kolyok koraban.

A lepontozgatast meg nem tudom melyik csendor csinalja, de abbahagyhatna. A kerdesre valaszolok, es csak azert mert szerinte egy chivava havonta 60 ezer forintba kerul, szerintem meg 2 be, meg nem kene raragadnia a kezenek a lepontozo gombra. Koszontem!

2014. febr. 17. 02:09
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem tudjuk még milyen kutyát kapott a kérdező,lehet bichont vagy hasonlot,ami kb 6kg,és nem csak fél maréknyit eszik.

Nem én pontozlak le,bármennyire nem értek egyet veled pár dologban.

2014. febr. 17. 06:12
 18/20 A kérdező kommentje:
chivavát kaptam. Anyu elfogadta szerencsére
2014. febr. 17. 23:32
 19/20 anonim ***** válasza:
45%

Én írtam, hogy csivavám van, de nem pontoztam le a válaszod, nem is írtam, hogy olyan bazi drága lenne a tartása, de amilyen a stílusod, még nyakon is vágnálak.

Amúgy kedves kérdező, nagyon kedves a barátnődtől, hogy ilyen szép és drága ajándékkal lepett meg, de vigyázz rá nagyon, mert tényleg eléggé mellé lehet velük nyúlni. Kifoghatsz egy beteges, nyamvadt kis túltenyésztett jószágot és a gatyád is rá fog menni.

Sok boldogságot az új kis cimborádhoz! :)

2014. febr. 18. 00:40
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Nyakon ne vagjal mar, mert meg a vegen alul maradsz. Es meg az en stilusommal van baj. Nem hallottad meg h nem illik mast megutni? Plane ha erosebb nalad.
2014. febr. 18. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!