Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Köszönnétek olyan osztálytársn...

Köszönnétek olyan osztálytársnak vagy évfolyamtársnak, aki visszahúzódó, és szinte soha nem beszél semmit?

Figyelt kérdés

Nem is ismeri közelebbről senki az iskolában, nem beszélt túl sokat még senkivel.

Azért illendőségből köszönnétek neki, mert mégiscsak egy évfolyamba jártok, vagy teljesen levegőnek néznétek?

2014. febr. 7. 21:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen osztálytársam, hónapokig köszöntem neki, sőt mindenki, nemcsak az iskolában, ha láttam az utcán, boltba, vagy akárhol ott is, de nem emlékszem egyetlen olyan alkalomra se, amikor nemhogy előre, hanem egyáltalán visszaköszönt volna. Próbáltam nyitni, de ha arra is képtelen valaki, hogy legalább biccentsem egyet, amikor valaki köszön neki, akkor bocsátassék meg, de a továbbiakban nem méltatom szóra se. A kézfogásról nem is beszélek, amikor a jobbomat nyújtottam neki csak nézett, mint borjú a dimenziókapura, azt lelépett. Nincsenek nagy elvárásaim, de egy minimális szociális érzék azért elvárható egy embertől. Elhiszem, hogy más, felőlem egy Einstein reinkarnáció is lehet, de szíveskedjék már odaböfögni valakim a másiknak.

A poén az, hogy a mai napig látom, én hülye köszönök is neki és mily meglepő..... nem köszön vissza, pedig kb 300 méterre lakunk egymástól.

2014. febr. 8. 21:50
 12/12 anonim ***** válasza:
valamit*
2014. febr. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!