Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Köszönnétek olyan osztálytársn...

Köszönnétek olyan osztálytársnak vagy évfolyamtársnak, aki visszahúzódó, és szinte soha nem beszél semmit?

Figyelt kérdés

Nem is ismeri közelebbről senki az iskolában, nem beszélt túl sokat még senkivel.

Azért illendőségből köszönnétek neki, mert mégiscsak egy évfolyamba jártok, vagy teljesen levegőnek néznétek?

2014. febr. 7. 21:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
természetesen köszönnék, ha nyitnál felé te lehet kiderülne hogy tök jó fej.....
2014. febr. 7. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkinek köszönök, akit ismerek. Ez alapvető.
2014. febr. 7. 21:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen visszahúzódó emberek általában intelligens,jó emberek,csak valami miatt zárkózottak.
2014. febr. 7. 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
A válasz pedig,köszönnék természetesen.
2014. febr. 7. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Én mindenkinek köszönök akit ismerek, sokszor még annak is akit nem ismerek csak néz vagy valami (ha esetleg elfelejteném,hogy kicsoda de ő ismer :D)

szerintem ez alap

2014. febr. 7. 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Osztálytársnak igen. Évfolyamtársnak nem valószínű, mert sokan vannak, és nem ismerem mindet, ezért nem tartom valószínűnek, hogy egy zárkózott lányt ismernék.
2014. febr. 7. 21:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
köszönök mindenkinek, akivel valaha beszéltem már. az évfolyamtársaim nagy részét ismerem arcról, ha névről nem is, a közös órák miatt, de olyanoknak nem köszönök, akik esetleg csak mellettem tesiznek. viszont van az évfolyamunkban egy szintén ilyen visszahúzódó lány, párszor beszéltem vele, de a folyosón nem hajlandó visszaköszönni. akkor se, ha csak ketten vagyunk ott, tehát egyértelmű, hogy hozzá szólok. elég fura csaj, ezt hozzá kell tenni. momentán sz*rik mindneki fejére. emiatt kicsit óvatos vagyok az ilyen emberkékkel, de általában mindig nyitok feléjük, rengeteg kellemes csalódás ért már velük kapcsolatban :)
2014. febr. 7. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Alapvető dolog a köszönés. Micsoda dolog bárkit is levegőnek nézni?:) Neked hogy esne? Mindig erre gondolj, mielőtt valami furcsát tennél...
2014. febr. 8. 08:59
 9/12 anonim ***** válasza:

Én pont ilyen voltam! :/

Levegőnek néztek és sokszor nem is köszöntek.

Én próbáltam nyitni feléjük,társalogni,de nem tetszett nekik,hogy nem vagyok az a bulizós,nagyon pénzes,bevállalós fajta. A középiskolai osztálytársaimmal mióta kiléptem érettségi után a kapun,nem is beszéltem velük és az osztálytalálkozóra sem mentem és fogok elmenni. Azt a korszakot túléltem és lezártam.

Általános iskola jó volt,szerettem,még most is sokakkal tartom a kapcsolatot.Most dolgozom,,munkatársak jó fejek.

Ha én olyan embert ismertem,mint amiit leírtál,akkor én kezdeményeztem,hogy beszélgessünk. Átéreztem,hogy ő mit érez,amire kevesen képesek a nagyképűség mellett.

2014. febr. 8. 09:09
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért néznék levegőnek bárkit is, akit ISMEREK?
2014. febr. 8. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!