Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen gyerek magazint tudnáto...

Milyen gyerek magazint tudnátok ajánlani 10 éves kislány részére?

Figyelt kérdés
Nem Hello Kitty, Barbie újságra gondolok, hanem valami ismeretterjesztő, de mégis csajos magazinra.

2014. febr. 7. 16:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy álltok az állatokkal, de nekem ilyen idős koromban valamilyen macskás magazint járattak a szüleim. A nevére nem emlékszem, de biztosan vannak ma is kutyás, cicás, lovas stb. újságok.
2014. febr. 7. 16:22
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
Nehéz kérdés. :) Talán,de nem 100%-ra mondom:. Mini Lady. Stb.
2014. febr. 7. 16:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ennyi idősen az IM, meg a Bravó járt:)

Mindig úgy vártam a postást:)

2014. febr. 7. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem létezik olyan gyerek/tinimagazin, amely egyszerre foglalkozik ismeretterjesztéssel és divattal, sztárokkal... Ha már választani kell, inkább az előbbi fajtából keress valamit, kérdezd meg az újságárust, mit ajánlana. Én IM-et semmiképp nem vennék még, mivel szexszel és hasonlóakkal is foglalkozik, a gyerekek így is már túl hamar érnek.
2014. febr. 7. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Az Im nem 10évesnek való talán 16tól már inkább de tele van szexszel.valami Popcorn volt régebben,meg valami Bravo girl na ezek jobba 10 évesnek valók.
2014. febr. 7. 19:06
 6/8 anonim ***** válasza:

garfield :D szerintem örök kedvenc

de amúgy max ilyen bravo girl magazin, vagy bravo

2014. febr. 7. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Az iskolában érdeklődj. Egy ideig a tappancs magazint vettem utána pedig egy másikat aminek a neve nem jut eszembe.

De az mindent érintett egy kicsit, volt benne rovat a lányoknak, fiúknak célirányosan. Mellette voltak rejtvények, történelem, kreatív ötletek. Én szerettem.

Közben eszembe jutott, Tudorka magazinnak hívják.

2014. febr. 7. 19:20
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
utolsó, nem Tudorka volt a neve?
2014. febr. 8. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!