Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi a véleményetek arról hogy...

Mi a véleményetek arról hogy 17 éves lány 1 hónap után lefekszik a barátjával?

Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 21:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én 2 hónap után feküdtem le a barátommal, szintén 17 évesen.

Tudom furán hangzik, de az első perctől kezdve megbíztam benne. Rengeteget beszélgettünk egymással, tudtam, hogy nem csak egy éjszakás kalandot akar velem. És végül is már együtt vagyunk másfél éve :). Ettől függetlenül tényleg várhattam volna, de nem bánok semmit.

2014. febr. 8. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem korai, akár 17 évesről van szó, akár 27 évesről. Én az utóbbi kategória vagyok, mégis szeretem a másikat rendesebben megismerni, mielőtt lefekszem vele, de különbözőek vagyunk nyilván. Ha neked nem gond, akkor hajrá.
2014. febr. 8. 17:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért is kéne rögtön dugnia?? Normális értékrenddel rendelkező lány nem dug csak úgy 1-2 hónap után mert hát szórakozik....Nem kell ahhoz férjhez menni,hogy az ember megismerje akivel lefekszik
2014. febr. 8. 18:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele, persze több tényező is befolyásolja ezt a dolgot.
2014. febr. 8. 18:16
 15/15 Frigg ***** válasza:

Én is 1-2 hónap után feküdtem le a második barátommal (már nem voltam szűz, de hogy pontosítsak ő volt a második fiú minden értelemben).

Ő mondta nekem, hogy tud várni, nem zavarja, meg nem ez a legfontosabb dolog egy kapcsolatban számára, szóval ne stresszeljek rá. De nem is nézegettük a naptárat, hogy ennyi idő eltelt, és most illik. Hanem egyszer eljött a pillanat, és nem volt rossz döntés egyikünk részéről sem. Életem első igazán nagy szerelme volt, 6 évig voltunk együtt.

Persze nyilván vannak olyanok, akik kihasználják a helyzetet :/

23/N

2014. febr. 9. 02:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!