14 hónap körüli lány babátok mekkora?
Figyelt kérdés
Mennyit hízik havonta? Az enyém szinte semmit, 20-30 grammokat hízik. Tudom, hogy ilyenkor már nem olyan jelentős a súlygyarapodás, de azért nyugtalanít. Nem túl nagy evő, viszont egy percre sem áll le. Egyébként 9280 gramm.Köszi a válaszokat!2010. okt. 4. 12:32
1/7 anonim válasza:
14 hónaposan 10,7 kg és 81 cneti volt.
3950 grammal/56 centivel született, 11 hónapos koráig havonta fél kilót hízott.
1 évesen volt 9,65 kg, 13 hónaposan meg 10,1.
19 hónapos lesz pénteken 13 kg és 86 cm, az elmúlt 1 hónapban felszedett 1 kg-ot.
Nagyon jó evő és még szopik is.
2/7 anonim válasza:
Épp most töltötte a 14 hónapot,11 kiló (3630-cal szül) és 77 centi.Egy évesen 10,50 kiló volt,szóval nem kapkodja el.Az elején nagyon sokat hízott,5 hónaposan állt le.Szerintem nincs azzal gond,de ha gondolod,kérj egy vérképet,nem-e vashiányos.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Kislányom 59 cm-rel és 3650 g-mal született.
1 évesen 80 cm és 10 kg volt.
Most 14 hónapos 85 cm és maradt 10 kg.
Rengeteget eszik, szopizik is, viszont nagyon sokat mozog!
Kiegyensúlyozott, vidám gyerek nagyon!!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A ti babáitokhoz képest is kisebb az enyém. Bár, ránézésre teljesen arányos, egyáltalán nem sovány. Orvos szerint nincs gond vele.
2010. okt. 4. 13:11
6/7 anonim válasza:
első vagyok
Múltkor egy kalkulátor a párom (193cm) és az én (170cm) magasságom alapján azt hozta ki, hogy fiam 191 centi lesz, lányom meg 179.
Hát kisfiam 10,5 évesen már csak 20 centivel alacsonyabb nálam.....
7/7 anonim válasza:
Szia! A barátnőm kislánya egy évesen, 8400g és 72 cm. Nyugi, egyáltalán nem kicsi lánykád. Szerintem függ a szülők méretétől is. Pl. a barátnőm egy kis pöttöm és a férje sem túl nagy és vékonyak. :-) Nyugi! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!