Anyukák apukák ti mit vetettek 18. szülinapját töltő fiatoknak ajándékba?
Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 14:39
1/7 anonim válasza:
mivel a gyerekem még kicsi, ezért csak arrol irhatok, hogy én mit kaptam- egy észak olaszországi körutat, ahova a testvéremmel mentem el.
2/7 anonim válasza:
elsö vagyok,- 21 évesen meg mikor végleg kirepültem, megkaptam az ö általuk a nevemre összegyüjtött pénzt (10 millio ft).
4/7 anonim válasza:
Az első fiam nagy zene és gitár rajongó , tud gitározni , de az egy kölcsön gitár volt így kapott egy sajátot születésnapjára.
Amikor a második fiam töltötte akkor a férjem elvitte bayern münchen meccsre külföldre nagyon örült neki.
5/7 anonim válasza:
Kb. 3-400 ezret.... Nyilván jó, de jobban örülnék, ha valami személyeset kapnék és nem 'csak pénzt".. :)
6/7 anonim válasza:
Akkor kapta meg a ballagási öltönyét. (addig örökölt öltönyt használt)
7/7 anonim válasza:
Én anyukámtól egy ezüst láncot kaptam, és azt hogy elvihettem a barátaimat moziba meg pizzázni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!