Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normális hogy egy...

Szerintetek normális hogy egy 17 éves gimnazista lány egy 20 éves egyetemista fiúval jár?

Figyelt kérdés
a legjobb barátőmről van szó, kicsit féltem mert szerintem egy 20 évesnek mások az igényei
2014. febr. 3. 15:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy ezt a "lányok gyorsabban érnek" témájú cuccot csak én nem érzékelem magam körül? A környezemben lévők 85-90%a még idősebb is nálam fél évvel, és olyanok, mint én voltam általános iskolában. Jó, van 1-2 kivétel, de a legtöbbet nézve szerintem elég hülyeség ezt így kijelenteni, hogy hamarabb érnének.
2014. febr. 3. 20:45
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
ez csak duma nem érnek hamarabb
2014. febr. 3. 20:46
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem egy kapcsolatban ugyanolyan egy 17 éves és egy 20 éves igénye.
2014. febr. 3. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:

Ott van gond, ha különböző igényeik vannak. Ez totál egy korosztály ilyen felállásban. A lányok meg messze nem érnek hamarább csak vannak, akik mentálisan érettebbek. De ez sem nemfüggő, pláne fiatal felnőtteknél.

A kérdésed nem arra vonatkozna inkább, hogy azzal a konkrét 17 évessel és azzal a konkrét 20 évessel van -e gond? Így sok tanácsot nem tudunk adni, ítélkezni meg pláne nem egészséges.

2014. febr. 22. 14:22
 15/15 STALIN válasza:
Szerintem még mindig jobb, mint ha 14 eves lenne egy 20 evessel! Ugyanis mar sok az apakomplexusban szenvedő.
2018. ápr. 23. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!