Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek a szuleitek mikor...

Nektek a szuleitek mikor engedtek meg a bulizast?

Figyelt kérdés

Nem a durva bulikra gondolok,de nem is a gyerekzsurokra.

Kb. Ezt hany evesen engedtek meg?: Bemenni a varosba este(11-ejfelig),beulni egy szorakozohelyre,iszogatni,csocsozni egy kis alkohol mellett. Tehat nem az IHB bulikra gondolok.

Hany evesek voltatok,amikor ezeket megengedtek?

2014. febr. 1. 21:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
67%
Mert sok itt a beszűkült, egész hétvégén otthonülő kamasz. Esetleg olyanok, akiknek semmit sem engednek meg, és irigykednek. Illetve kismamák, és kisgyerekes anyukák, akik nagyon elhiszik, hogy ők majd el tudják érni, hogy ne akarjon bulizni a kölkük. :)
2014. febr. 3. 21:56
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozásokból én meg azt látom sok itt a minden hétvégén részegen fetrengő, szülei pénzét költő tinicske, aki azt hiszi ő kakkantotta a spanyol viaszt. Majd ha felnőttök, egyszer talán megértitek mi az a tolerancia, amiről most papoltok, hogy jajj titeket senki nem fogad el. Jó.. de ti se fogadjátok el a másik véleményét. Menjetek bulizni 13 évesen ha a szüleitek megengedik, hajrá, de én rá se tudnék nézni egy olyan lányra aki részegségig issza magát. De ha nektek ez kell, hajrá.
2014. febr. 4. 10:00
 23/29 anonim ***** válasza:
49%
Nos én a 13.vagyok,és igen 17 éves koromtól buliztam,de sűrűbben 18 éves koromtól ettől még nem voltam beszűkült otthon ülős kamaszocska.pl 17 évesen már a barátnőimmel nyaralhattam a Balatonon,igaz Ők már 20on évesek voltak,de elengedtek a szüleim mert bíztak bennem.13 éves koromtól színjátszóztam,15 éves koromtól énekre jártam emellett judoztam,jártam táncolni, már 8-10 évesen is aludtam a barátnőimnél,a barátnőimmel eljártunk kávézóba,cukrászdába,pizzázni,mozizni,sétáltunk egymásnál töltöttük a szünidőt,szórakoztunk(nem ittunk,nem drogoztunk nem volt rá szükségünk).Nagyon jól kiélveztük mi a a kamaszkort és a bulizáshoz is fokozatosan szoktunk hozzá,igen 16 évesen lecsúszott 1 sör,esetleg esküvőn,alkalmakkor egy vadász egy pohár bor nem vittük túlzásba ráadásul a szüleink előtt mivel simán engdték.Barátom is volt már általánosba is még ha nem is vettük olyan komolyan mint manapság a 10 évesek,volt később is.Koncerten is voltam már kisebbként is bár akkor apukámmal még.Nem volt minden nem engedve nem is vágytunk orgiákra,részegen fetrengésekre és egyéb bulikba,de nem is ültünk mindig otthon.24 vagyok tehát ez nem olyan sok éve volt.
2014. febr. 4. 10:31
 24/29 anonim ***** válasza:

Általános sulis ballagás után pár héttel a tesóm elcipelt egy diszkóba, de nem igazán tetszett.

Később se jártam sűrűn, nem éreztem jól magam szórakozóhelyeken, inkább házibulikba mentem. Oda se minden hétvégén. Sose tiltották meg, hogy elmenjek. Szóval a szüleimnek nem kellett sokat idegeskedniük :)

Most, bőven 20 felett már meg se kérdezik hova megyek, nem szólnak bele.

2014. febr. 4. 11:33
 25/29 DeeJay Arnee válasza:
71%
Engem mindenhova engednek,mert kocka életet viszek,és örülnek,ha kilépek a házból.Néha áldom ezért a laptopom.Bulizni jó:D 16/F
2014. febr. 7. 21:50
 26/29 anonim ***** válasza:

17 évesen mehetek majd bulizni,de nem hinném,hogy kérek belőle.Nem azért,mert otthon ülős vagyok,bár nem zavar,ha otthon este csak úgy vagyok.De szerintem ellehet hasznosabban is tölteni a felesleges időmet és a barátnőimmel is tudok találkozni.:)

15,5/L

2014. márc. 6. 14:49
 27/29 anonim válasza:

Már 2 éves koromtól mentem a szüleimmel ilyen balatoni estékre és kb éjfélig maradtunk, 10 személyes ottalvós bulim 10 éves koromban lehetett először, de már ilyenkor is muszáj volt mennem a hülye falusi hajnali hatig tartó bulikba, ahonnan szerencsére éjfélkor eltűnhettem, 13 éves koromban volt nálunk egy este 10-ig tartó buli, ahol tánc, kicsi a rakás és felelsz vagy mersz volt, alkohol hivatalosan nem, csak titokban fél liter rövidital, utána egy barátnőmnél volt hasonló csak éjcélig és a lányoknak ottalvós volt, ott nem volt szülő, csak a barátnőm apukájának a barátnője, aki a konyhában borozgatott, de ha kértünk, adott nekünk is, utána a ballagásom előtt volt egy buli az egész évfolyamnak és ott azért volt alkohol rendesen, én két másik lánnyal mentem haza negyed 11-kor.

Ez az én bulievolúcióm :-)

14/L

2014. jún. 23. 22:08
 28/29 anonim válasza:

14-15 évesen megengedték a házibuliba járást nekem. Kb.olyan 10-ig maradhattam,mert kb addig is tartott a buli. Nem voltak balhés barátaim,ezért mindenkire jutott kb 1 pohár sör.

16 évesen mehettem először diszkóba,bár én előbb nem is akartam.

Nem értem a mai kis 13-14 éveseket hogy miért hiszik azt hogy ők már elég nagyok az éjszakában mászkálós piás élethez. Nem voltam otthonülős kistinédzser,hétvégéimet a barátaimmal töltöttem:görkorcsolyáztunk,fára másztunk és moziba jártunk meg havonta ott is aludtunk egymásnál. Ez nem rég volt most 19 vagyok

2016. máj. 6. 07:18
 29/29 anonim válasza:
Kocsmázni 16 évesen kezdtem úgy titokba 😂 de volt hogy utcán írtunk fél liter pezsgőt. 16 évesen ritkán jártam házibuliba éjfélig maradhattam,városba max 9ig ritkán 10ig. Diszkó 18 éves koromtól
2017. dec. 31. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!