Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek a szuleitek mikor...

Nektek a szuleitek mikor engedtek meg a bulizast?

Figyelt kérdés

Nem a durva bulikra gondolok,de nem is a gyerekzsurokra.

Kb. Ezt hany evesen engedtek meg?: Bemenni a varosba este(11-ejfelig),beulni egy szorakozohelyre,iszogatni,csocsozni egy kis alkohol mellett. Tehat nem az IHB bulikra gondolok.

Hany evesek voltatok,amikor ezeket megengedtek?

2014. febr. 1. 21:55
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
76%
nahát, ki gondolta volna, hogy lepontoztok, csak azért mert nem tetszik a válaszom? :)
2014. febr. 2. 13:54
 12/29 anonim ***** válasza:
45%
huhh,hát nekem ilyen beülős dolgok nem nagyon voltak,csak mostanában,szóval hamarabb mentem discoba.Először 15 évesen engedtek el,+ előtte a városom egyik fesztivál jártam mindig elengedtek olyan 11-ig 13 éves koromtól fogva(a főhelyszín kb. fél utcával arrébb van,ahol lakunk,és mindig sokan voltunk,srácok is+ ez egy nagyon kicsi város). Emlékszem,hogy 14 évesen elengedtek hajnali egyig az utcabálra (ami szintén a fentebb említett fesztiválhoz tartozik),és nagyon örültem a fejemnek:D mostmár(16 éves vagyok) elengednek hétvégenként úgy egyig-kettőig,ha beülünk valahová,discoba persze tovább engednek,de oda nem nagyon szoktam járni,mert nem szeretem,plussz anyáék sem örülnek a discozásnak)
2014. febr. 2. 14:34
 13/29 anonim ***** válasza:
54%
17 évesen mentem korábban nem akartam,ettől függetlenül elmentem zeneiskolai táborba a huszonéves barátaimmal ahol berúgtam egy sörtől 16 voltam ekkor,nem voltam hozzászokva.11volt a max ameddig engedtek vagy a barátnőmnél alvást,18 éves koromtól már csak mondtam hova megyek kivel,és mikor jövök,bár akkor már apumnál éltem Ő jobban bízott bennem.
2014. febr. 2. 15:53
 14/29 anonim ***** válasza:
51%

15-16 éves koromtól mehettem koncertekre.

18/L

2014. febr. 2. 16:21
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

9.osztálynak a félévénél kezdtem feljárogatni bulizni,4 hónappal a 16.szülinapom előtt(szalajtottam). Ha jól emlékszek, akkor 3-ig maradhattam max, de valakinek mindig haza kellett, hogy kísérjen. 2-3 havonta egyszer mehettem fel így bulizni, ezen kívül hétvégente este 10-ig maradhattam ki.:) Szerintem ez tök korrekt volt tekintve, hogy éppen ősz vége-tél volt, így hamarabb sötétedett. 9. év végétől viszont már minden hétvégén feljárhattam, de ekkor már nem igazán használtam ki ezt a 'max 3ig'-ot, éjfél-1 fele már hazajöttem.

17/L

2014. febr. 2. 16:55
 16/29 anonim ***** válasza:
77%

#12-es vagyok,és elárulná valaki,hogy milyen indokkal pontozza le az egyes válaszokat?Ha jól értelmeztem a kérdést,akkor ez inkább egy közvélemény-kutatás volt,és nem az volt a kérdés,hogy mikortól HELYES elengedni a gyereket.

De rendben,akkor hazudjunk csak,így majd felfognak minket pontozni,a sok GYK-s szülő majd azt látja,hogy a legtöbb fiatal 18 éves koráig egy korty alkoholt sem iszik,aztán ne csodálkozzunk,ha a családi kapcsolatok kategóriába meg jönnek az olyan kérdések,hogy "17 éves vagyok, anyám csak 10-ig enged el hétvégén,és nem enged más városba utazni.Miért nem?"

2014. febr. 2. 18:10
 17/29 anonim ***** válasza:
42%
Ki hazudik? Nos én nem hazudtam mégis 40 akárhány százalékra le pontoztak..
2014. febr. 2. 18:46
 18/29 anonim ***** válasza:

Nekem is csak a fél mondatom hasznos. :D

14-es voltam.

2014. febr. 2. 19:28
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

15-ös vagyok

70%-ban hasznos. Juhhúúú :D Most komolyan, én is kíváncsi vagyok, hogy mik ezek a nagy lepontozások. Őszintén válaszoltunk és mellesleg régebben sem volt ez másképp, nagymamám és épp, úgy elment 'bulizni'(bár akkor még bálok voltak) az én illetve a mi korunkban. Hol a probléma? A többség azért úgy látom, hogy nem 13-14 éves korában kezdte.

2014. febr. 3. 19:12
 20/29 anonim ***** válasza:
Miért van mindenki lepontozvaa? xddd
2014. febr. 3. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!