Mit tegyek? Hogyan álítsam le őket?
Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok.Tavaj nagyon rossz társaságba kerültem.Mindenkivel kiabáltam,káromodtam.Mos már normális emberekkel vagyok.De mindig mindenki mondogatja hogy ne játszák magam.A régi társaság pedig mindig azt mondja hogy de szánalmas vagyok meg hogy beképzelt.2014. febr. 1. 18:06
1/4 anonim válasza:
Mi meg azt, hogy tanulj meg helyesen írni, mégsem kaptuk meg...
Amúgy meg, ha otthagytad őket, akkor magad is észrevetted, hogy a régi társaság, akikkel lógtál, rossz. A rossz emberekre meg minek kell figyelmet fordítani? Ha úgy teszel, mintha nem hallanád őket, úgyis megunják, és keresnek valaki mást, akit piszkálhatnak.
2/4 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Tanulj meg helyesen írni. Tanuld meg ,hogyan kell megfogalmazni a mondataidat és a szavak helyesen való leírását. Addig amíg ezeket nem tudod addig ne írj inkább ki semmit!!!!
3/4 anonim válasza:
Én ugyanezt írtam neki de töröltette a hozzaszólásomat. Elég szánalmas de mondjuk még csak 11 éves.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem én töröltettem de mindegy...
2014. febr. 2. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!