Mit lehet venni ajándékba egy 11-12 éves lánynak? Milyen játék vagy egyéb érdekli őket manapság?
Ha sok könyve van, akkor (remélhetőleg) szeret olvasni. Szerintem örülne egy könyvutalványnak, egy nagy könyvesboltból maga kiválaszthatja, milyen könyvet szeretne.
Vagy vehetsz pl. egy csinos felsőt, sapkát, sálat, kesztyűt (ha ruhát veszel, anyukától kérdezd meg a méretet!). Divat szempontjából manapság kb ugyanolyan ruhát hordanak a 11-12 évesek, mint a huszonévesek, szóval nagyon szerintem nem lőhetsz mellé.
Az én 11 éves unokahúgom még mindig a plüssállatoknak örül a legjobban, de ez már nem általános ebben a korosztályban. :D
Vehetsz neki valami ékszert (bizsut), mondjuk nyakláncot, karkötőt, fülbevalót...
A játék nehezebb kérdés, mert ez erősen érdeklődésfüggő már egy 11-12 évesnél, esetleg szüleinél érdeklődhetsz, milyen játéknak örülne. Én ennyi idősen nagyon szerettem a társasjátékokat, de nem tudom, manapság mekkora divat ez.
Hasonló korú lányok gyakran szeretnek "alkotni", kézműveskedni, hobby boltokban sok kreatív ajándékot találsz.
Vagy szerintem az is jó ha a ketten elmentek valahova (együtt vesztek egy könyvet,vagy ruhákat:))
Én személy szerint annak örülnék ha (játszok egy játékot,stardoll a neve) és ha ott superstar lehetnék.Kicsit hülyén hangzik:D
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!