Mit lehet venni ajándékba (játék) egy év alatti kisfiúnak?
Tudom, luxusprobléma, de már nem tudok mit kitalálni.:)9 hónapos a kisfiam, s minden rokon tőlem kérdezgeti, hog ymit vegyen neki karácsonyra. Van egy 3 éves fiam is, és valami olyan elképesztő mennyiségű játék van itthon...Mindenfélét megkapott a nagyobb..
De mégiscsak kellene ajándék a kicsinek is, de felesleges dolgokat sem akarunk, amivel már tele a padlás.
Tele vagyunk tologatós, húzogatós, formabedobó, zenélő vonat, millió csorgó, tologatós járássegítő, hintaló, beülős autó, stbstb..
Tisztára abszurd a probléma, ugye? Nem aakrok irritáló lenni, de nincs valami jó ötletetek?
Hasonló szituban lévők, Ti mit találtok ki?
Akkor újítsd fel a gyerek ruhatárát, vagy készülj a tavaszra.
Esetleg nézegess meg egy gyerekjátékos honlapot, hátha onnan jön ihlet. Kérj olyan játékot, ami még nincs.
Vagy nyiss bankszámlát, rakják rá a rokonok, amit akarnak, te majd alkalom adtán veszel belőle, amit kell.
Betankolás pelenkából?
jelen én is!
10 hós a kicsi és itt is tele a lakás játékkal,ruhákkal!
Én most talán első cipőre gondoltam mert az az amiből újjat veszek és nem adom rá a bátyjáét!
Muszáj játéknak lennie? A kicsi még úgysem fogja fel az ajándékozás mikéntjét. Csak a színes csomagolópapír, meg az ünnepi díszítés, dalok kötik le.
Kérhettek ,,ajándékbónt" : mindenki leírja egy képeslapra/ kártyára, hogy milyen élményt ad a kicsiknek, pl.
-pár órán át játszik vele
-együtt elmentek állatkertbe, vagy csak állatokat nézegetni
és év közben előre megbeszélt időpontban beválthatjátok.
vagy kérhettek pénzt egy nagyobb közös beruházásra, mint egy csúszda, vagy nyaralás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!