Miért kell r. ancozni azért, mert nem akarok kapcsolatot ilyen fiatalon?
16 éves vagyok és nem szeretnék még komoly kapcsolatot. Nem azt mondom, hogy 40 évesen is szingli akarok lenni, de most még bulizni akarok és nem azon gondolkozni, hogy "úristen, vajon emiatt féltékeny lesz a barátom?".
Szóval jól érzem magam másokkal, elég sok sráccal kerültem közelebbi kapcsolatba, de nem akarok egyikkel sem hosszabb kapcsolatot.
# 7
Nem csak az a bajom, ha féltékeny. Én úgy akarom jól érezni magam, ahogy szeretném. És megtehessem pl azt, hogy csókolózzak egy este alatt akár több sráccal is, ha nekem ahhoz van kedvem és másnap ne legyen bűntudatom.
Ezt nem tehetném meg akkor, ha komoly kapcsolatom lenne.
# 8
Anyáék nem annyira szólnak bele a magánéletembe, úgy vannak vele szerintem, hogy minél jobban tiltanak valamit, csak azért is megteszem. Már tapasztalták.
Ha egy srácnál töltöm az éjszakát (ami ritka, eddig csak 2 sráccal jutottam el a szexig), akkor ők
1. vagy idősebbek mint én, és saját lakásuk van
2. vagy nincs náluk otthon senki
Nem szokásom nyilvános helyen bármit is csinálni a csókon kívül.
Persze, a férfiaknak nem kellek...Hát ez fura, mert két 30-nál idősebb férfival is kavartam, az egyikőjükkel több héten keresztül, a másikkal lefeküdtem és azt akarta, hogy legyek a barátnője és bármit megad nekem, amit csak kérek.
# 9
Onnan tudom, mert a korombeliekkel jóban vagyok, a mai napig bulizunk néha együtt és furcsa mód még senkitől nem hallottam vissza, hogy kikkel mit csináltam, csak annyit, hogy "ri..nc vagy", de azt nem indokolták meg, hogy miért...
# 10
Tévedés, hogy nem keresnének. Akikkel jobb a kapcsolatom, ők tudják, hogy nem akarok semmi komolyat, de jó pár srácot alig tudok levakarni magamról, mert "szeretnek" és "tökéletes vagyok, csak engem akarnak".
Sekélyes és felszínes vagy, 20 éves korodra teljesen kiélt és kiégett leszel (lelkileg). És nagy eséllyel soha életedben nem lesz normális párkapcsolatod, mert sajnos szociálisan éretlen vagy, és ez már meg is reked ezen szinten. Tudod miért? Mert hasonlóan igénytelen, lelkileg defektes körben mozogsz (sajnos a mai tizen-huszon évesek között ez a leggyakoribb)
Ezt sajnos a szüleid rontották el, gondolom otthon semmi figyelmet, törődést nem kapsz. Persze rád hagyni könnyebb a dolgokat...
Ha van egy kis eszed, érdemes lenne elgondolkodnod ezen az egészen... Mit nyersz és mit vesztesz ezzel az életmóddal. Mert lehet, hogy magad előtt is tagadod, de tulajdonképpen csak szeretetre és törődésre vágysz, ezért hajtod a pasikat, mer azt hiszed, abban az 5 percben őszinte figyelmet kapsz.
Gratula, hogy 16 évesen vad idegen pasik lakására mászkálsz fel, csak nehogy meglepődj, ha egyszer csak olyan dolgok is történnek, amiket nem akartál...
Iszonyatosan buta vagy, az ilyen lányokat csak sajnálni lehet mint te. Arról nem is beszélve mennyi fertőzést és betegséget lehet összeszedni idegenek szájából (remélem legalább szex során óvszert használtok).
És nem azért vagy r.ibanc amiért nem akarsz komoly kapcsolatot, hanem azért mert fűvel-fával "kavargatsz". Egyébként meg nem kell reklámozni, és akkor nem fognak megszólni se érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!