Miért kell r. ancozni azért, mert nem akarok kapcsolatot ilyen fiatalon?
16 éves vagyok és nem szeretnék még komoly kapcsolatot. Nem azt mondom, hogy 40 évesen is szingli akarok lenni, de most még bulizni akarok és nem azon gondolkozni, hogy "úristen, vajon emiatt féltékeny lesz a barátom?".
Szóval jól érzem magam másokkal, elég sok sráccal kerültem közelebbi kapcsolatba, de nem akarok egyikkel sem hosszabb kapcsolatot.
"elég sok sráccal kerültem közelebbi kapcsolatba"
Na most konkretizálni kéne hogy ez nálad mit jelent.
1. Ha ez nálad azt jelenti hogy mindegyikkel dug*tál, kavartál akármi, akkor azért riban*coznak le, mert egy rib*anc vagy.
2. Ha csak ott lógsz körülöttük tetszelegsz nekik meg minden, de több nem, akkor nem vagy riba*nc, csak szűzk* urva.
Mert az vagy. Majd ha benő a fejed lágy kislányka, akkor szégyellni fogod, hogy annyi fsz járt benned.
Másrészt nem kell olyanokat tenni, amik féltékennyé tehetik a másikat, tudod?
Agyilag nem vagy 16 éves. Húzd meg magad, mert a város rbanckája leszel hamarosan...
# 3
Oooh, de jó két "lehetőségem" van...:)
# 4
Az egyik volt legjobb barátnőm nem mehet sehova a barátja nélkül, mert a srác féltékeny annyitól, ha pl. egy sráccal kimegy cigizni. Nekem nincs kedvem ahhoz, hogy ne érezhessem jól magam egy buliban, vagy akárhol azért, mert nekem barátom van.
Az a vicces az egészben, hogy leginkább lányok ri..ncoznak le, vagy bűn ronda srácok. Azok, akikkel volt bármi, semmit nem mondanak rám, a legtöbbjükkel jóban vagyok, vagy nem is láttam őket azóta.
"Azok, akikkel volt bármi, semmit nem mondanak rám"
Egy jó k*úrás voltál, miért akarnának pocskondiázni téged? :D
Ja értem. Hát te aztán okos vagy kislányka. Ha egy kisfiú olyan, hogy féltékeny, akkor a többi is olyan. Nagyon okos.
Persze, hogy azok nem mondanak rád rosszat, úristen de egy naiv csitri vagy!
Azért ha évek múlva lesz komoly kapcsolatod, nehogy elmondd, hogy mennyi fsz élvezett már beléd, még a végén elhányja magát szegény pasi.
Ilyen fiatalon cigizni se kéne.
Amúgyis hol vannak ilyenkor a szüleid? Az, hogy minden buli után másik sráccal mész haza még nem túnt fel nekik? Vagy d.gt.ok egy jót a kuka mögött és otthon meg se említed.
Nemtudom melyik hozzászóló írta, de igaza van. Akik du.gt.ak veled nem fognak oltogatni, akik meg d.ug.ásra készülnek pláne nem.
Reméle büszke vagy magadra. De csak hogy tudd egy FÉRFINEK (és nem egy 16-17 éves kisfiúnak) nem fog kelleni egy olyan nő akin már a fél város átment...
Honnan tudod, hogy a srácok nem mondanak rólad semmi rosszat?
Elég sok srác haverom van, gyakorlatilag semmibe veszik az ilyen csajokat és amikor nincsenek jelen úgy beszélnek róluk, mint a szemétről.
Gyakorlatilag egy maszturbációs eszközként vagy kezelve, de ha ez neked jó hát egészségedre.
Más dolog nem "akarni" kapcsolatot, bulizni, barátnőzni, stb. Ez normális.
De ha teszed a szépet a fiúknak, és mindenkivel kavarsz, az megint más, és igen, az ilyen lányokat nem tartják sokra (sem a többi lány, sem a normálisabb fiúk...) Akikkel pedig volt valami, még jó, hogy nem keres újra, hiszen csak kaland voltál. Azt sosem tudhatod meg, hogy mit gondol (vagy fog gondolni rólad)
Nem minden fiú féltékenykedik állandóan, így ha csak ez a bajod, akkor nyugodtan kereshetsz stabil kapcsolatot is.
Ha pedig folytatni akarod ezt az életmódot, akkor nyugodtan, csak ne lepődj meg, ha elkönyvelnek könnyűvérűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!