Nyolcadikosok! Hany pontos lett a felvetelitek?
Figyelt kérdés
Hany pont lett?
Pl. Matek: xyz
Magyar:xyz
Elore is koszonom a valaszokat.
14L
2014. jan. 30. 17:05
11/28 anonim válasza:
matek:28
magyar:42
Összesen:70 pont.
Sulitól 70 pontot viszek, abba az iskolába ahová jelentkeztem tavaly 140 ponttól vettek fel gyerekeket. Remélem elég lesz. Elég erős iskola.
12/28 anonim válasza:
Anno 87 vagy 83 volt nemtudom... Matekom 48 pontos lett:) De ennek már van vagy jó 3 éve...:)
13/28 anonim válasza:
Matek: 24 :(
Magyar :37
Én örülök ennek a 61 pontnak. :))
14/28 anonim válasza:
Ez annyira furcsa egyébként, nekem anno a matek jobb lett mint a magyar, de mindenki más magyarból szokott jobbat írni. Ez hogy lehet? :)
15/28 anonim válasza:
Én anno 9 (!!!) pontot írtam matekból. Magyarból meg 40-et. Ezért csak egy gyengébb gimibe vettek fel,de most meg gazdasági szakon vagyok fősulin,és semmi bajom a matekkal. Nem tudom anno ,hogy cseszhettem el ennyire,emlékszem napokig sírtam :D
19/lL
16/28 anonim válasza:
Jaj nekem emlékszem 92 lett...de én hülye kétségbe voltam esve, hogy nem fognak felvenni ezzel. Jaj, kis nosztalgia :)
17/28 anonim válasza:
Matek : 48
Magyar : 35
Meg vagyok elégedve valószínűleg felvesznek ^—^
18/28 anonim válasza:
Matek: 48
Magyar: 48 :)
100/96
14L
20/28 anonim válasza:
Igazából szerintem ezek a felvételik annyira nem számítanak. Most egy neves kisgimibe járok és felvételiztem máshová, otthon matekbó szinte mindig 50 pontot írtam, és nem kamuzok magyarból meg 45 kb. . Mikor meg eljött a nagy nap a magyart nagyon elrontottam, 39 pont lett, jó most kaphattam volna rá még 2 pontot de most minek fellebbezzünk? Az iskolának is szarabb lett volna meg nekünk is több időnket vette volna el. A matekom meg 45 lett sajnos figyelmetlenségi hiba miatt. Osztályomban is van pár gyerek, aki alapvetően hármas, négyes (nem azért mert nem tanul, mert egyszerűen nem okosak) és jobbra írták meg nálam a felvételit. Na mindegy is. Bár most hülyének érzem magam.:((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!