Mostani nyolcadikosok! Hany pontos lett a felvetelitek?
Mivel én 8 oszt. gimibe járok nem írtam, de a tanáraink megíratták érdekesség kedvéért.
Nekem 82 pontos lett. 50 pontos matek, 32 pontos magyar. (Előtte nem készültünk semmit, csak úgy reggel bejött, és megíratta.)
Aztakuu első.. :OO
50 pontos matek.. le a kalappal.. :O
Amúgy én nem tudom.. őszintén nem is akarom.. de nem is számít..XD
Elsőnek: 50 pontos matek? Tényleg le a kalappal előtted :)
Amúgy az én felvételim is 60 pontos lett.A matekot elszúrtam,de egy olyan 5 pontot még simán össze tudtam volna szedni csak nagyon-nagyon elizgultam,így lett 18 pontos.Hát nem túl jó,ez van.
A magyarom meg 42 pontos lett.Humán osztályt jelöltem meg elsőnek,látszik is,hogy nem vagyok matekzseni :)
Amúgy nem tudom,lehet,hogy a stressz miatt,de én is nehezebbnek éreztem ezt, mint amiket eddig itthon gyakoroltam.
50 pontos matek? Ember vagy te? Nekem csak 40 (lenne az idei, már gimnazista vagyok), pedig általánosban röhögve tartoztam az évfolyam legjobbjai közé. Semmi figyelmetlenségi baki? Számomra ez felfoghatatlan.:D
Na, de hogy ne OFFoljak teljesen; az enyém annak idején 73 pontosra sikeredett (külön-külön meg nem tudnám határozni), kicsit alulteljesítettem magam.
Nekem a matek 44, a magyar pedig 42. Nagyon örülök, rosszabbra számítottam. :)
Egyébként a tavalyiak szerintem nehezebbek voltak.
Sok-sok éve voltam nyolcadikos, de poénból megcsináltam a magyart, 36 pontos lett:D Kicsesztek velem a mondatelemzéses meg szófajmeghatározós feladatok. Pedig anno amikor 14 éves voltam, akármilyen összetett mondatot hibátlanra elemztem, szófajdogák is mindig nagyon jól sikerültek:D
Az elméleti tudásom igencsak megkopott, ma már csak szimplán helyesen írok, de arra már nem mindig emlékszem, hogy éppen milyen szabályt alkalmazok:)
matek: 16pont
magyar:35pont
nagyon ráizgultam a magyarnál nem vagyok valami jó a mondatelemzésekbe, a matekon meg elment az időm a kávés feladattal..
Első: Matek 50 pont? :O Ha ez igaz, akkor le a kalappal!
Furcsa szerzet lehetsz. De én egyébként nem hiszem el. :D 45 perc alatt írtátok? É a tanárod javította? Mert az azért más...
Amúgy én kitűnő tanuló vagyok, a matek 35 pontos lett, a magyar meg 42. :) Nagyon-nagyon örültem neki, mert rosszabbnak éreztem.
A matekon bepánikoltam, mert tavaly óta folyton váltják egymást a tanárok (nagyon rossz magatartású a sulim, mindig "elkergetik" a tanárokat), így nem is tudtam rendesen mi az a függvény. Haha :D Úgyhogy annál a feladatnál már nagyon megijedtem (addig hibátlan volt). Eltököltem egy ideig, aztán rámentem a kávésra... Szeretem az olyan típusú feladatokat, de nagyon bepánikoltam, és azt sem tudtam, hogy kezdjek hozzá. :O Csináltam valamit, de aztán két szám összeszorzása gondot okozott (5x6=2, és ilyesmik jöttek ki). Nem fogott az agyam. Gyorsan megnéztem a másik kettő feladatot, de maradt vagy öt perc. Összecsaptam valamit és ez lett belőle. Haha. Amúgy szerintem nem érdemlem meg a matek ötöst. ;)) A mostani tanárom csak úgy adogatja mindenkinek az ötösöket.
A magyar szerintem jó lett. Persze, lettek sokkal-sokkal jobbak is, de én olyan 30 pontosra tippeltem, miután megírtam. A matekot meg húszra. :) 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!