Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire érdekel, hogy jól...

Mennyire érdekel, hogy jól írd meg a felvételidet, és felvegyenek abba az iskolába, amelyiket elsőnek jelöltél meg?

Figyelt kérdés

Amúgy engem annyira nem izgat a dolog, hogy emiatt ideges legyek, szorongjak.

Persze, szeretném, ha felvennének az 1. helyen megjelölt iskolába (egészségügyi szakközép), de úgy vagyok vele, ha oda nem vesznek fel, akkor majd a 2.-ba (gimnázium), oda meg nagyon kevés ponttal is felvesznek. Apu mondta is, hogy reméli, hogy elb.szom, ő azt szeretné, ha gimibe mennék.:D (igazából mindkét iskolába szívesen járnék)

Ti hogy vagytok evvel, van még valaki hasonló állásponton, mint én?

2012. jan. 19. 01:52
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Természetesen, 8.-osokhoz szól a kérdésem. Esetleg válaszolhatnak idősebbek, hogy ők anno hogy voltak ezzel.
2012. jan. 19. 01:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé szeretném, és jó lenne, de tulajdonképp abba se "halnék bele" hogyha "csak" a rosszabb suliba vesznek fel.

Amúgy én csak gimiket jelöltem be, első 3.-nak spanyol kéttannyelvűt (Károlyi Mihály G.), és bár a többi sem rossz, de azok csak azért írtam be, hogyha a Károlyiba nem vesznek fel, akkor azért mégis egy jobba sikerüljön mennem.

De azzal sem lesz gondom, ha a jobb sulik nem jönnek össze, a többi sem olyan rossz, csak jobb lenne egy jobb suli...

Amúgy pont most fejeztem be a 2007-es felvételi megírását, gyakorlásképp. :D

Látom nem csak én vagyok éjjeli bagoly. xD :D

Sok sikert a felvételihez, remélem bejutsz oda ahova szeretnél menni. :)

2012. jan. 19. 15:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én is sok sikert kívánok neked! :)
2012. jan. 19. 18:56
 4/14 anonim válasza:
100%

Szia!

Hát igen,nem éri meg idegeskedni mert akkor elrontom az egészet és nem az a célom. Én nagyon szeretném ha az első helyre vennének fel.(kéttannyelvű)A matektól tartok, de nagyon:/

2012. jan. 19. 19:21
 5/14 A kérdező kommentje:
Nekem is inkább a matek lesz nehezebb, magyarból mindenféle versenyekre jártam mindig, elég jó helyezésekkel, attól egyáltalán nem tartok, az előkészítőkre is alig jártam be.:D
2012. jan. 19. 19:32
 6/14 anonim válasza:
100%

Hát nálunk az osztályomba van olyan aki még az igét se ismeri fel :P

Előző vagyok

14/L

2012. jan. 19. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én sem izgulok miatta különösebben,bár van nálunk az osztályba olyan aki már 1hete ezen görcsöl :/ Minek?Jó nagyon boldog lennék ha felvennének az első helyre,de a 2.se rossz.De akk miért nem úgy jelölted hogy gimi majd szakközép?
2012. jan. 19. 20:01
 8/14 anonim válasza:
100%
Én rohadtul izgulok.Az első amit megjelöltem az gimnázium és nagyon szeretném,hogy felvegyenek.A többibe nem is szeretnék menni egyáltalán.Már vagy 2 hete minden nap írok egy felvételit az előkészítőkre is jártam.Jó tanuló vagyok,kiszámoltam, a jegyeim alapján 97 pontot fogok vinni.Gyakorlásnál meg a legjobb felvételim az volt hogy magyar 49 matek 46.ennyivel azért már remélem felvesznek,de én nagyon félek..szerintem a nevemet sem fogom tudni leírni a lapra mert elfelejtem..xdd
2012. jan. 19. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Én szerencsére nem írok felvételit, bár azért én is izgulok, hogy felvesznek- e vagy nem. Német két tanítási nyelvűre jelentkeztem. *-*

Sok sikert kívánok nektek! :)

2012. jan. 19. 20:25
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok sikert kívánok nektek!:)

Én tavaly írtam a felvételit, és sokkal könnyebb volt mint amire számítottam. Sok helyen pont azért rontottam el mert el se akartam hinni hogy ennyire könnyű, és például ahol csak számolni kellett volna bele akartam vinni a Pitagorasz tételt:D

Előtte egyetek szőlőcukrot és csokit, az segít;) Próbáljatok időben felkelni, mert ha kapkodtok az megbélyegzi az egész délelőttötöket.

Engem szerenvsére felvettek oda ahova szerettem volna (gimnáziumi angol-francia fakultáció) de egyáltalán nem volt nehéz bekerülni:)

2012. jan. 19. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!