Mennyire érdekel, hogy jól írd meg a felvételidet, és felvegyenek abba az iskolába, amelyiket elsőnek jelöltél meg?
Amúgy engem annyira nem izgat a dolog, hogy emiatt ideges legyek, szorongjak.
Persze, szeretném, ha felvennének az 1. helyen megjelölt iskolába (egészségügyi szakközép), de úgy vagyok vele, ha oda nem vesznek fel, akkor majd a 2.-ba (gimnázium), oda meg nagyon kevés ponttal is felvesznek. Apu mondta is, hogy reméli, hogy elb.szom, ő azt szeretné, ha gimibe mennék.:D (igazából mindkét iskolába szívesen járnék)
Ti hogy vagytok evvel, van még valaki hasonló állásponton, mint én?
Eléggé szeretném, és jó lenne, de tulajdonképp abba se "halnék bele" hogyha "csak" a rosszabb suliba vesznek fel.
Amúgy én csak gimiket jelöltem be, első 3.-nak spanyol kéttannyelvűt (Károlyi Mihály G.), és bár a többi sem rossz, de azok csak azért írtam be, hogyha a Károlyiba nem vesznek fel, akkor azért mégis egy jobba sikerüljön mennem.
De azzal sem lesz gondom, ha a jobb sulik nem jönnek össze, a többi sem olyan rossz, csak jobb lenne egy jobb suli...
Amúgy pont most fejeztem be a 2007-es felvételi megírását, gyakorlásképp. :D
Látom nem csak én vagyok éjjeli bagoly. xD :D
Sok sikert a felvételihez, remélem bejutsz oda ahova szeretnél menni. :)
Szia!
Hát igen,nem éri meg idegeskedni mert akkor elrontom az egészet és nem az a célom. Én nagyon szeretném ha az első helyre vennének fel.(kéttannyelvű)A matektól tartok, de nagyon:/
Hát nálunk az osztályomba van olyan aki még az igét se ismeri fel :P
Előző vagyok
14/L
Én szerencsére nem írok felvételit, bár azért én is izgulok, hogy felvesznek- e vagy nem. Német két tanítási nyelvűre jelentkeztem. *-*
Sok sikert kívánok nektek! :)
Sok sikert kívánok nektek!:)
Én tavaly írtam a felvételit, és sokkal könnyebb volt mint amire számítottam. Sok helyen pont azért rontottam el mert el se akartam hinni hogy ennyire könnyű, és például ahol csak számolni kellett volna bele akartam vinni a Pitagorasz tételt:D
Előtte egyetek szőlőcukrot és csokit, az segít;) Próbáljatok időben felkelni, mert ha kapkodtok az megbélyegzi az egész délelőttötöket.
Engem szerenvsére felvettek oda ahova szerettem volna (gimnáziumi angol-francia fakultáció) de egyáltalán nem volt nehéz bekerülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!