Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mennyire érdekel, hogy jól...

Mennyire érdekel, hogy jól írd meg a felvételidet, és felvegyenek abba az iskolába, amelyiket elsőnek jelöltél meg?

Figyelt kérdés

Amúgy engem annyira nem izgat a dolog, hogy emiatt ideges legyek, szorongjak.

Persze, szeretném, ha felvennének az 1. helyen megjelölt iskolába (egészségügyi szakközép), de úgy vagyok vele, ha oda nem vesznek fel, akkor majd a 2.-ba (gimnázium), oda meg nagyon kevés ponttal is felvesznek. Apu mondta is, hogy reméli, hogy elb.szom, ő azt szeretné, ha gimibe mennék.:D (igazából mindkét iskolába szívesen járnék)

Ti hogy vagytok evvel, van még valaki hasonló állásponton, mint én?

2012. jan. 19. 01:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Hajráá.! sok sikert mindenkinek.:))

énis most félvételizek..remélem jól sikerül,bár eléggé izgulok..én gimnáziumba szeretnék menni ( táncsics:d )

2012. jan. 19. 23:24
 12/14 A kérdező kommentje:

# 7/11 azért mert én a szakközépbe szeretnék (kicsit) jobban menni, apu viszont azt szeretné, hogy gimibe járjak.

Köszi a választ mindenkinek, és sok sikert (mindenkinek)!! :)

2012. jan. 19. 23:38
 13/14 anonim válasza:
100%
én kicsit parázok. alig gyakoroltam. szín ötöstanuló voltam 7 és fél éven át... ez azért remélem jelent valamit :) a matektól félek, nem kicsit :D ha szar lesz elszomorodok tuti . de meg fogom érdemelni mert most is facebook-ozok tanulás helyett :$
2012. jan. 20. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:

"Én rohadtul izgulok.Az első amit megjelöltem az gimnázium és nagyon szeretném,hogy felvegyenek.A többibe nem is szeretnék menni egyáltalán."

Én is így vagyok vele, csak egy iskolát találtam, ami tetszik és nagyon izgulok, hogy felvegyenek.

2013. jan. 2. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!