Mennyire érdekel, hogy jól írd meg a felvételidet, és felvegyenek abba az iskolába, amelyiket elsőnek jelöltél meg?
Amúgy engem annyira nem izgat a dolog, hogy emiatt ideges legyek, szorongjak.
Persze, szeretném, ha felvennének az 1. helyen megjelölt iskolába (egészségügyi szakközép), de úgy vagyok vele, ha oda nem vesznek fel, akkor majd a 2.-ba (gimnázium), oda meg nagyon kevés ponttal is felvesznek. Apu mondta is, hogy reméli, hogy elb.szom, ő azt szeretné, ha gimibe mennék.:D (igazából mindkét iskolába szívesen járnék)
Ti hogy vagytok evvel, van még valaki hasonló állásponton, mint én?
Hajráá.! sok sikert mindenkinek.:))
énis most félvételizek..remélem jól sikerül,bár eléggé izgulok..én gimnáziumba szeretnék menni ( táncsics:d )
# 7/11 azért mert én a szakközépbe szeretnék (kicsit) jobban menni, apu viszont azt szeretné, hogy gimibe járjak.
Köszi a választ mindenkinek, és sok sikert (mindenkinek)!! :)
"Én rohadtul izgulok.Az első amit megjelöltem az gimnázium és nagyon szeretném,hogy felvegyenek.A többibe nem is szeretnék menni egyáltalán."
Én is így vagyok vele, csak egy iskolát találtam, ami tetszik és nagyon izgulok, hogy felvegyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!