Mit kérjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok nem tudom mit kérjek még karácsonyra eddig ezek vannak.Apple laptop, Iphone, hajvasaló, parfüm de mit kérjek még mert mg ki kéne találnom néhány ajándékot segítsetek!2009. dec. 4. 14:23
22/51 anonim válasza:
Minek emelted ki a kérdést?Még nem birtàl dönteni?
23/51 anonim válasza:
Nekem 100ezret.Jó célra megy, esküszöm!
24/51 anonim válasza:
Szerintem inkább örülj, hogy ennyit kaptál 13 évesen -.- Telhetetlen... Inkább kérj egy kis észt, jót tenne.
25/51 anonim válasza:
Én kapnék ennyi mindent... -.-" Miaz hogy még ezek mellé mást is akarsz?Nem vagy kicsit pofátlan?Már bocsi..15/F
27/51 anonim válasza:
vicces, hogy ezt a kérdést mindenki milyen komolyan vette. lehet, hogy blöff az egész...
28/51 A kérdező kommentje:
Nem lehetett normálisan válaszolni a kérdésre ez négy dolog ennél mindig többet szoktam kapni karácsonyra nem tehetek róla hogy ti ennyit sem kaptok szánalmas!!!
2009. dec. 11. 18:39
29/51 anonim válasza:
Fogd be a kis pofád!Miért is szólsz?Ja, mert a válaszolók normálisak.Csak elmondják hogy nekik, vagy másoknak nem jut ennyi!Sőt!Valakinek nincs mit ennie sem!Vagy te olyan sznob kis * vagy, hogy akinek nincs kilencvenezres iphone-ja, azzal szóba sem állsz?
Ezek után, sajnálom, de TE VAGY A SZÁNALMAS!
12/l
(Én ennek is örülnék....)
30/51 anonim válasza:
szánalmasak vagyunk, mert nem vagyok nagyképű, egoista, elszált kis 13 éves taknyosok? sok embernek nem tolnak mindent a valoga alá, mint neked! és én is kapok 4 dolgot! sőt! többet is! de az a négy dolo nem apple, meg ilyenek. de akkor már kérj fél misit, aztán dobd már át a számlámra, mert amit karácsonra kapok 13 milliós motorhoz még kell, mert már vettem egy zsák iphone-t aztán elment rá a pénz, mint az új hegyi házamra, ami majdnem olyan mint a tengerparti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!