Nincs valami jó ötletetek hogy mit kérjek karácsonyra? 12 éves lány vagyok!
konyv, pulover, farmer, csizma, cipo, gordeszka, telefon, cd, MP3 lejatszo, laptop, gitar, egy uj iroasztal...stb.
Mire van szukseged? Nem igaz, hogy semmire! Jard a boltokat, es kivanj meg valamit!
Eddig pulóver, farmer és könyv a választásom, de anyu azt mondta hogy még valamit kérhetek!
A szüleimnek még én sem tudom mit készítek, de mamának már van ötletem! Ha az érdekel, kedves második válaszoló, akkor szivesen elküldöm az oldit ahonnan van!
A második válaszoló vagyok és igen,érdekelne!köszi!:)
Ha szereted az állatokat és tudnál róluk gondoskodni,akkor talán azt is kérhetnél!Pl.:Kiscicát,kutyát vagy nyulat,de ha nem kertes házban laktok vagy nem tudnád biztosítani számukra a megfelelő követelményeket,akkor tengerimalacot vagy hörit is választhatnál!
Ha ilyeneket nem engednének a szüleid, akkor talán a hal,akváriummal meg mindennel?
Vagy,ha szeretsz fűzni akkor gyöngyöket!?
Remélem tudtam segíteni!^.^
Ha van jó kézügyességed akkor ezt tudom ajánlani: [link]
vagy készítesz egy naptárat és minden hónapnál az van, akinek abban a hónapban van a születésnapja! Remélem segítettem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!