Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit kap karácsonyra a babátok?...

Mit kap karácsonyra a babátok? Mennyi idös és fiú vagy lány?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 11:44
 1/10 anonim ***** válasza:
4 hós a kislányunk, mi egy hintát vettünk neki, állványos, dönhető a háttámla és 25kg-ig terhelhető.
2009. dec. 16. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia.Kisfiunk 1éves múlt, hipp-hopp Micimackót kap és egy plüss fotelt.Természetesen közös aji, mamáék, köriék és mi:)
2009. dec. 16. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:

17 hós, kisfiú,

Chicco Modo készségfejlesztő asztalt fog kapni, meg ruhákat.

2009. dec. 16. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:

Az én kislányom is 4 hónapos és neki való játékok vannak szép számmal, olyat nem akartam amit majd csak később tudna használni, úgyhogy első sorban én a karácsonyfára és a dekorációkra fektetem a hangsúlyt, szerintem tetszeni fog neki a csillogó villogó pompa. Persze kap még néhány hasznos dolgot, mint pl játékos ágynemű garnitúra, de számára ez még nem sokat mond. Azért döntöttem így hogy az én ajándékom inkább vizuális élmény lesz neki. Amúgy is nagyon szereti a csillogó tárgyakat.

:))

2009. dec. 16. 11:56
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia.

Kisfiam 8,5 hónapos. Tőlünk tanuló kutyust kap, a mamától sütifaló kincsesbödönt, a keriéktől meg játék cd lejátszót, ami az állatokról énekel.

2009. dec. 16. 12:32
 6/10 anonim ***** válasza:
15 hónapos kisfiam focikaput mert imád focizni, fa épitőkockát,fa képkiakot ami csak pár darabbol áll,nike melegítőt, pizsomát és kisszéket.ezeket kapja tőlünk.aztán meg még rengeteg mást a nagyszülüktöl,nagynéniktől,keresztszülőktől,szomszédtól.
2009. dec. 16. 13:05
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

9 hónapos kisfiú. Állványos hintát(bizt. övest), FP tanuó járássegítő autó, és Scamp hosszú újjú badykat 10 db-ot és még egy támlás szánkón is gondolkodom, hogy most van hó. Persze ezt mind a nagyiékkal megoszva ajándékozzuk.

2009. dec. 16. 13:50
 8/10 anonim ***** válasza:
15 hónapos, kislány: tőlünk babát, tanuló telefont, műanyag bevásárló kocsit, keresztszülőktől: fürdőjáték, beszélő könyv, nagyszülőktől: fülbevaló, baba babakocsival.
2009. dec. 16. 14:21
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A kisfiam 13 hónapos,motort kap,amiről leér már a lába,kalapácsolós játékot és műanyag zöldségeket,gyümölcsöket.

/Az igaziakat nagyon szereti hurcibálni a lakásban:)/

2009. dec. 16. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:
10 hós fiam hintalovat kap.
2009. dec. 16. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!