Mit kérjek karácsonyra?
Senki nem tehet arról, hogy milyen az anyagi helyzete és senkinek semmi köze hozzá. Ha nem tetszik, hogy vannak nálad jobb színvonalú emberek akkor tartsd meg magadnak a véleményedet és búj el a féltékenységeddel együtt.
Szerintem kérj az iPhone-odhoz iTunes előfizetést. Sztem nagyon tuti dolog :)
Vannak akik nagyban gondolkoznak. Vannak akik nem.
Vannak akik naivak. Vannak akik kevésbé.
Vannak akik tehetősebbek. Vannak akik nem.
Vannak akik nem együtt érzőek. Ők nem adakoznak. De ez mindenkinek a saját dolga, saját lelkén szárad.
Nektek szerintem ehhez közötök nincsen. Meg különben is, ilyen alapon neked is lehetne mondani, hogy minek neked internet, miért nem adakozol a szegényeknek...hmmm?
13:29es-el is egyet értek de nem a bocsánatkérővel...
De az előttem lévővel is, a Vizipipa nagyon cool ha tudod hogy kell használni meg ha szívhatod,meg ahoz mindenféle finom dohányt lehet venni tesómnak van és nagyon király meg jó kis vizipipázós bulikat lehet csinálni;) és van olyan amibe több "szárat" is lehet tenni...
Ha a felsoroltak kategóriájában gondolkodsz, akkor ezek lennének az ötletei,: Új telcsi, Lcd tv+ házimozi, Playstation3/XBox, számítógépre játékok.
Egyéb: új táskát/rucikat, élő yorki kutyus válltáskával :)(vagy amelyik fajta tetszik).
Fogékszer, piercing, tetkó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!