Szülők! Ti elengednétek a 16 és fél éves lányotokat péntek este a barátjával és a fiú néhány haverjával egy kultúráltabb kocsmába? Ha igen, milyen feltételekkel?
Figyelt kérdés
2014. jan. 22. 17:14
11/13 anonim válasza:
Én ennyi idősen (tehát két éve) eljártam, házibuliba is mentem. És addig maradtam míg a többiek, volt hogy 3-4-ig. A szüleim mind ezt engedték. Ők tisztában voltak vele, hogy hogyan neveltek, és tudták hogy jól. Ezért megbíztak bennem, tudták hogy maximum csak iszom és mértékkel. És jó tanács, ne engedje el sok pénzzel így nem tud berúgni. Ha az szeretné hogy a lányának legyen társadalmilag stabil élete hagy élje meg a jó és egyben akár a rossz pillanatokat is. Ma már olyan a fiatalság hogy ezt megkövetelik, SAJNOS. Nekem vannak osztálytársaim, szegények sose kerültek olyan társaságban ahol folyik az élet, ezért hétvégéken sosem hívják sehova, sőt semmikor sehova. És én sem állok ezen az iskolai-baráti ranglétrán úgy, hogy hívhatom őket, mert akkor én leszek a rossz. Ez így működik. Az idők megváltoztak, és ezt a mai szülők nem látják át.
12/13 anonim válasza:
Azért utolsó egy 16 éves gyereket 3-4ig elengedni felelőtlenség nem pedig bizalom,11ig max tovább nem kell.
13/13 anonim válasza:
igen elengedném. Tízig. Kocsmában egy lánynak nincs tovább mit keresnie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!