Szülők, ti mit szólnátok, ha a 16 éves lányotok belevésné a karjába a barátja nevének kezdőbetűjét?
A veréssel aztán sokat fogsz elérni a lányodnál.... nem tudom az ilyenek minek vállalnak gyereket, akik csak pofozni tudják de nevelni nem...
Beszélgetni kéne vele, jobban megismerni, hogy mi játszódik le benne, miért van rá ilyen hatással a fiú, mit érez iránta, miért nem találja meg a középutat a tanulás és a barátja között stb....
A lányod nem százas! Viszont a barátja az még egy ötvenes SEM!
Én a legjobb megoldásnak azt tartom, hogy ketté válaszd őket!
Azért az nagyon durva már, 4 es átlag, aztán jön ez a depi gyökér, és a hatására lerontja a lányod a jegyeit 2 re, ez végülis normális, de nem jó!
Az iskola fontos! (Ebben a korszakban!)
Ha vagy akkor marha, és engeded hogy találkozzanak, a lányod sorba megbukik!
Kapj észhez!
Te vagy a szülő! Vedd el a legfontosabb dolgot ami számára fontos! Ami most a bartája!
Ja és, Це не гарантує успіху.
És mi lesz majd, ha a srác esetleg dobja?
Én sose értettem, hogy hogyan romolhat le valakinek az átlaga ha jár valakivel? Nem voltam valami jó tanuló, mert egy lusta disznó vagyok, de mikor lett barátnőm, szárnyaltam, nagyon jól tanultam. (Aztán ki lettem rúgva, és hasonló átlagom van, mint a lányodnak, de az már részlet kérdés :D.)
Barátja egyébként mit szól ehhez a vagdosáshoz? Elég IQ betyár lehet, ha hagyja. Ha nagyon jóhiszemű akarok lenni, akkor azt mondom, hogy tanulhatnának együtt is, mondjuk nálatok, hogy lásd, tényleg tanulnak. Ha meg javulnak a jegyei, akkor meg lehet náluk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!