8. -osok! Hogy sikerult a felveteli?
A magyarral szinte fel ora alat vegeztem,de a matek..... Szerintem mar-mar torvenytelenul nehez volt,semmit nem tudtam.
Hogy erzitek,milyen lett a tietek?
Melyik volt a matekban szerintetek a legnehezebb?
#10, vele kapcsolatban azt tudom elképzelni, hogy vagy iszonyatosan stresszelő, vizsgahelyzetekhez nem hozzászokott ember, vagy az ötösét úgy sikerült tartania, mint megannyi osztálytársamnak (bemagolva a módszert egyes feladattípusok megoldására). Annyira irdatlanul nehéz önmagában nem lehetett, ha én élesben 40 pontosra meg tudtam írni annak idején, és most, hogy már évek óta nem foglalkozom hasonló problémákkal sem okoz gondot. Nem vagyok Einstein leszármazottja.
Amúgy örülök, hogy ezen az oldalon elég csupán nem teljes mértékben egyetérteni a többséggel a totális lepontozódáshoz, még csak trágárul, becsmérlően vagy lekezelően sem kell fogalmaznia hozzá az embernek.
Most néztem meg, szerintem a magyar elég könnyű volt, és a fogalmazás téma kifejezetten tetszett. Amikor én írtam elég hülyeség volt...
A matekot is megnéztem, a végén már volt néhány nehezebb dolog, de azért ki lehet számolni.
Bár nekem akkor is sokkal jobb lett a matekom mint a magyar. Nem tudom, nem vagyok egy magyaros típus. :D
Nálunk olyan dolgokat raktak bele, amit még nem is tanultunk, hanem valahol év végén volt az anyagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!