Ezt szerintetek megengedtheti magának egy mai tanár vagy megteheti, mi jár érte?
A patkányt agyon verték?
Én se szeretem őket,de kicsit mégis sajnálom.
Vagy,ha már megölték,nem ilyen brutálisan kellett volna.Ez szerintem bunkó parasztság! (lehet h nem értetek egyet,de nem baj)
A másik:Egy kicsit valóban flegma volt a stílusod,másképp is mondhattad volna.Ugyanakkor mégsem a legjobb megoldás megütni egy diákot.
Persze már kirúgták a tanárt,nem érvényes a téma,de ezt még le akartam írni.
Remélem, most boldog vagy...
Neked legalább van hova hazamenni, ha patkányt látsz, de az ő gyerekeinek lehet, hogy nem sokáig lesz.
Nem tehette volna meg. És teljesen oké hogy ezért kirúgják. Miért nem gondolkodott az előtt hogy ütött volna? Magának köszönheti. Ha panaszkodni akar egy diákra, menjen igazgatóhoz, de nem emelhet rá kezet. Én amúgy simán visszaütöttem volna a helyedben....azért a pofátlanságnak is van határa.
Mi is kirúgattunk egy tanárt 11.ben . Nem tudott elszámolni rengeteg dolgozatként kikiáltott jeggyel. Ami minden esetben elégtelen volt. Ő maga írogatta be a naplóba az osztály 90%ának. Év végére már 15 egyese volt azoknak akiknek beírt csak úgy, pedig a felét sem írtuk meg dolgozatként. Ő pedig ugye mindet annak tüntette fel amikor ellenőrizték.
Szóval az igazgatóhoz mentünk, és ki is rúgták. (matektanár volt, meg informatika.)
Az üzenet küldője: Fodor Atilla
Az üzenet címzettje: acciojuli
Az elküldés időpontja: ma 09:42
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ezt szerintetek megengedtheti magának egy mai tanár vagy megteheti, mi jár érte?
"Hova fészkes fenébe jut ez a világ? A tanár hova mehet panaszra? Tönkretetted az életét a hülye hisztiddel, gondoltál már erre? És ahogy utolsó írta,.."
Az üzenet témája: Tanár
Az üzenet szövege: Szia ! Igen kirugták és megérdemelete képzeld volt olyan osztálytársam akit a földig levert és én nem hagytam annyibban akkor se mert ökölell vertem be neki és akkor én is kaptam igazgatóit de nem csak 1-szer fordult elő tud hogy már 60 éves volt és felnőtt gyerekei voltak megérdemelte hogy megvertem egyszer most meg hogy kirugták ! :P szia
Tehát megérdemelte, hogy megverd, és hogy kirúgják. Te kaptál egy igazgatóit, ő elveszítette az állását.
Reális?
Az üzenet küldője: Fodor Atilla
Az üzenet címzettje: acciojuli
Az elküldés időpontja: ma 09:42
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Ezt szerintetek megengedtheti magának egy mai tanár vagy megteheti, mi jár érte?
"Hova fészkes fenébe jut ez a világ? A tanár hova mehet panaszra? Tönkretetted az életét a hülye hisztiddel, gondoltál már erre? És ahogy utolsó írta,.."
Az üzenet témája: Tanár
Az üzenet szövege: Szia ! Igen kirugták és megérdemelete képzeld volt olyan osztálytársam akit a földig levert és én nem hagytam annyibban akkor se mert ökölell vertem be neki és akkor én is kaptam igazgatóit de nem csak 1-szer fordult elő tud hogy már 60 éves volt és felnőtt gyerekei voltak megérdemelte hogy megvertem egyszer most meg hogy kirugták ! :P szia
Én vagyok aki a patkány mellett szólt.
Szóval,az utóbbi válaszokra reagálva is azt tudom mondani,hogy én nem bírom az erőszakot.
Szerintem rendkívül buta dolog,és az a szégyen,ha csak erőszakkal tudnak emberek megoldani problémákat.
Ez a tanárokra is érvényes ,meg a diákokra is.(a részemről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!