Hogy múljon el a bűntudatom? Lehet, hogy kirúgnak miattam egy tanárt
Igazából nem kedvelem túlságosan (sőt...), de én nem akartam, hogy kirúgják.
Engem gyűlölt, ezt mások is mondták már, és ő is mondta, csak nem szó szerint. Múlt héten elegem lett, mert elkezdett velem veszekedni az óra közben, hogy miért hiányoztam 2 napot, amikor megmondta, hogy fontos tananyag következik és mindenki legyen ott. Mondtam, hogy azért, mert beteg voltam, de magántanárnál megbeszéltük és értem az anyagot, erre íratott velem az óra utolsó 10 percében egy dolgozatot, hogyha annyira értem, akkor biztos menni fog.
Elmondtam a szüleimnek és apa mondta, hogy ez nem mehet így tovább, meg az ilyet nem szabad gyerekek közé engedni, idegbeteg. Mondtam, hogy ne csináljon semmit, mert már így is én vagyok néhány ember szemében az elkényeztetett kislány, de pénteken beszélt az igazgatóval (apa elég befolyásos és már néhány dolgot elintézett nekem). Kérdeztem, hogy miről, erre mondta, hogy nyugodjak meg, nem lesz több bajom azzal a tanárral és kiderült, hogy több szülőnek és diáknak is van vele problémája.
Kérdeztem anyától, hogy most mi lesz és mondta, hogy valószínű, hogy máshol fog dolgozni, de ez nem az én hibám.
Viszont nekem akkor is bűntudatom van és nem akarom, hogy emiatt a tanári kar még jobban utáljon.
15L
Valaki itt nagyon bölcsek, de már elnézést...
Hogy oldjon meg egy 15 éves kislány, egy ilyen problémát EGYEDÜL? Menjen oda a tanárhoz és... és mit csináljon? Oktassa ki a tanárt, beszélgessen el vele? Én is elküldeném a francba a tanár helyébe.
Alkalmazkodjon, amikor felnőtt lesz, akkor se lesz különb. Igazatok van! DE a tanár etikátlanul viselkedett, ezáltal jelenteni kellett. Amikor valaki perel, mit csinál? NEM alkalmazkodik, hanem feljelenti az illetőt. Ez is ugyanolyan eset.
"Viszont valószínűleg gazdag, befolyásos szülők gyereke vagy, akinek mindent elintéznek sajnos. "
Ez hogy jött most ide? Mi a franc köze van ennek a kérdező problémájához, hogy ő milyen anyagi helyzetben él? Nevetséges...
Én is a többség válaszát támogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!