Van itt olyan, aki változni, változtatni szeretne, de nem nagyon megy neki? 16/l
Igen, én is szeretnék változni, de nincs mi motiváljon.
13/L
Hidd el,hogy folyamatosan változol! Emlékszek tavaly szilveszter után nagyon rámjött ez a 'változni fogok' dolog, azóta eltelt 1 év és sokat változtam, nem feltétlen külsőbe ,inkább felfogásban. Elkezdtem könyveket olvasni,és figyelni a környezetemre. Talán sikerült kevésbé ingerlékenynek lenni,kicsit nyugodtabb lettem az emberekkel és magamban szemben is. Nekem segített az is,hogy leírhattam a gondolataimat vagy,hogy fekszek este a sötét szobába,zenét hallgatok és csak gondolkozok. Gondolkozok,hogy mik történtek velem stbstb.
Szerintem fejben dől ez a változás az életedben. Felfogás kérdése. Ja és anyum nagy örömére rájöttem,hogy sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok,ha rend van a szobámban! Komolyan!:D Ha úgy megyek el otthonról ,hogy minden a helyén van sokkal jobban indul a napom,nem beszélve arról,hogy regelente nem kapok dührohamot,hogy megint nem találom valamimet.
Magadnak kell megtalálnod,hogy téged mi nyugtat meg,de írhatsz privátba és esetleg leírhatom,hogy nekem mi segíti át a néha ritkasz.r napjaimat :)
17l
Igen, van amibe vàltozni szeretnèk, de sajnos nem megy:-(
13/L.
Nekem a barátom segített változtatni! :) Szerezz egy normális pasit. :)
16L
Írhatsz nekem is (egyébként szintúgy a barátom segített :D ).
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!