Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnék ezen változtatni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék ezen változtatni vagy én magam változni?

Figyelt kérdés
Előzményként annyi, hogy volt néhány pasi, akit tényleg visszautasítottam, de olyan eset is volt, hogy én nem kellettem annak akiért "harcoltam". Viszont ha valakit közel engedek magamhoz, ami nem megy könnyen, akkor annak meg az lesz a vége, hogy jól átver. Nem hiszem ennyire rossz emberismerő lennék. De hogy tudnám elérni azt, hogy ne csak az érzéseim után menjek, hanem a dolgok mögé lássak, milyen is másik ember valójában? Fel lehet ismerni ki az aki valójában engem akar és nem ver át? Kezdem azt hinni, hogy nekem ez nem fog menni soha. :(
2012. márc. 3. 10:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert nem bízol senkiben, és ezt megérzik.
2012. márc. 3. 10:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Eléggé ismerős a szitu! Egyszerűen nekem sem megy, az hogy ne adjam ki magam, és trükköket meg női praktikákat vessek be, hogy kiharcoljam a tiszteletet és a megbecsülést. Szóval engem is érdekelnének értelmes tanácsok! :) 20/L
2012. márc. 3. 10:12
 3/5 A kérdező kommentje:

pedig az utóbbi időben már pozitívabb a hozzáállásom, de úgy látszik ez még mindig kevés

Mégis hogy tudnék jobban megbízni azokban akik közelednek?

2012. márc. 3. 10:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet az elsővel, szerintem ha valakivel tetszetek egymásnak és te bizalmatlan vagy vele szemben, akkor pont hogy meggyőz arról, hogy bízhatsz benne, nem pedig átver!

Ami a leírtak alapján szerintem a probléma, az az hogy nehezen engedsz magadhoz közel bárkit is, de ha már valakit beengedtél, akkor neki után feltétel nélkül elhiszel vakon mindent! Ez nem helyes. Én is voltam ilyen, amíg rá nem jöttem, hogy egy kicsit mindig kell gyanakodni. Azzal nincs semmi baj, hogy nehezen adod ki magadat, ez bennem is megmaradt. Ha viszont valakit közel engedsz, akkor mindig motoszkáljon a fejedben a kisördög, hogy lélekben azért ne sodródj hozzá annyira közel, mert ha koppanás lesz, akkor "agyhalál" is és ettől meg kell védened magadat.

Amíg be nem bizonyítja valaki neked, hogy bízhatsz benne, addig tudatosan legyenek kételyeid. Nem kell elmondani a másik félnek, max egyszer. Ne vágd a fejéhez mindig, mert az inkább elriasztja, csak te legyél tisztában azzal, hogy lehet a fele sem igaz annak, amit mond. :)

Egyszer majd eljön az az idő, amikor kifogsz egy olyan srácot akinél ráérzel arra, hogy ez hogy megy. Pár hónap elteltével már lehet engedni ezen a "tudatos ellene hangoláson", de addig jó ha nyitott szemmel jár az ember. Utána sem kell a homokba dugni a fejedet, de azért néhány hónap után, ha kiismeritek egymást sokkal jobban lehet érezni, ha a párod valamiben sántikál.

2012. márc. 3. 10:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, és az én tapasztalatom az,hogy SENKIBEN nem szabad megbízni. 20 L
2012. márc. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!