Paranoiás vagyok, hogy az iskolában nem szívesen hagyom magába az iskolatáskámat sehol?
Figyelt kérdés
Mert tartok ilyenektől, hogy ellopnak belőle valamit, beleisznak az italomba, beleköpnek esetleg.
De úgy látom, hogy ilyenektől az iskolában csak én tartok, mások simán otthagyják a táskájukat akárhol, mondjuk én is otthagyom ha kell, de csak rövidebb időre és utána megnézem megvannak-e a fontosabb cuccaim.
Testnevelés órán az öltözőben se szívesen hagyom, bár az legalább be van zárva.
2014. jan. 12. 15:18
11/14 anonim válasza:
Nem élünk ilyen világot a média nagyítja fel... régebben is előfordultak az ilyesmik csak a média és a hírközlés nem volt annyira fejlett persze jó ha vigyázol e ennyire ne féltsd dolgaidat...
13/14 anonim válasza:
Nem vagy szerintem.Ha tudom én is viszem magammal a cuccaim mindenhová.Múltkor egy osztálytársam téli kabátját lopta el valaki,Hortobágyról jár be Debrecenbe és kabát nélkül kellett hazamennie a hidegben(azóta sem lett meg).Nálunk az is előfordul,hogy kiveszik a másik üvegét a táskájából és beleköpnek. Gusztustalan,ahogy viselkednek egymással az emberek.18L
14/14 anonim válasza:
Nem vagy paranoiás. Helyesen teszed. Óriási a lopás az iskolákban. Mobiltól kezdve, cipőn, dosszién át, MINDENT lopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!