Paranoiás vagyok, hogy az iskolában nem szívesen hagyom magába az iskolatáskámat sehol?
Mert tartok ilyenektől, hogy ellopnak belőle valamit, beleisznak az italomba, beleköpnek esetleg.
De úgy látom, hogy ilyenektől az iskolában csak én tartok, mások simán otthagyják a táskájukat akárhol, mondjuk én is otthagyom ha kell, de csak rövidebb időre és utána megnézem megvannak-e a fontosabb cuccaim.
Testnevelés órán az öltözőben se szívesen hagyom, bár az legalább be van zárva.
Utolsó, azért, mert szeretik a fiatalok egymást csesztetni. Neked nem voltak könyveid, hogy csak két füzettel jártál?
Kérdező, nem vagy paranoiás... Sajnos ma már mindent visznek, ami mozdítható.
Az vagy,de sajna nem oktalanul. A mi sulink nem az a 'gettos' típusú gimi,de még a zárt öltözőkből is tűnnek el pénztárcák,órák, sőt pár hete valaki bakancsot lopott el.
Az meg,hogy miért inna bele valaki a másik italába?Mert ilyen világot élünk,beleköpni is képesek. Nem beszélve arról,hogy miket kevernek bele az italokba (bár ez inkább bulikba)
Én is mindig viszem magammal a táskámat,alapból rosszul érzem magam,ha nincs nálam,de ha úgy van akkor leteszem az osztálytársak mellé, pár ember mindig a terem előtt marad,nem mászkál. Nekik csak feltűnne ha valaki ott kutakodna.
nem vagy... en kb 7.es lehettem, de a taskakban folyton turkaltak az osztalytarsak...
egyik este egyik kislany ismerosommel jatszottam, es termeszetesen egy baba-figura vagy mi, bele esett a taskamba... termeszetesen masnap jot rohogtek rajtam...
Az iskola kegyetlen... foleg a gyerekek/diakok
Attól függ, ha már előfordultak olyan esetek, hogy a többiek valakinek piszkálták a cuccait akkor reális vagy, nem paranoiás.
Ha ilyenre még nem volt példa akkor kicsit érdekes.
Én az osztályban nem féltem ott hagyni a holmimat, de előfordult, hogy míg nekünk tesi volt mások használták a termet. Ekkor természetesen én is csekkoltam, hogy megvan-e mindenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!